Close
Elképesztő videó mutatja be a múlt század eleji New York hangulatát

Elképesztő videó mutatja be a múlt század eleji New York hangulatát

Az 548 óra New Yorkban oldalán találtuk ezt a pazar felvételt (színesben!) arról, milyen volt az élet a világ fővárosának utcáin 1911-ben.

A videóhoz mellékelt szövegből kiderül, hogy a színek és a 4K-s minőség utómunka eredménye. Az eredeti fotókat egy svéd filmstúdió, a Svenska Biografteatern rögzítette, ezekhez a képkockákhoz nyúlt hozzá Denis Shiryaev, aki ráküldte a videóra a DeOldify nevű képrestaurátor programot – olvasható a posztban.

A színek mellett a villamosok, a lovaskocsik, a dudáló autómobilok és a kiabáló gyerekek zajának köszönhetően ez a nyolc perc felér egy valódi időutazással.

(Fotó: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
A 2020-as évek legégetőbb kérdéseire hoz válaszokat az idei Brain Bar
Hatalmas siker! Magyar fotós is szerepel az Év Csillagászfotósainak listáján
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom