Close
Ha New York-ba készülsz, jó, ha tudsz erről

Ha New York-ba készülsz, jó, ha tudsz erről

Az amerikai vasúttársaság hatalmas akciót hirdet.

Aki New York államban tervez vonatozni, az ingyen vihet magával egy útitársat számos ikonikus Amtrak-vonalon. Mehetünk például New York Cityből Hudsonba, Albanyból Syracuse-ba vagy a Niagara-vízeséstől Poughkeepsie-be, és felszállhatunk az Empire Builderre, az Adirondackre, a Maple Leafre és az Ethan Allen Expressre is.

Ehhez február 27-ig kell jegyet vásárolni a V309 promóciós kód megadásával, utazni pedig február 28-ig lehet, hétköznapokon kedd és csütörtök között.

“Az Amtrak örömmel jelenti be BOGO-akcióját a téli kiruccanásra induló utasoknak és kísérőiknek, hogy együtt élvezzék mindazt, amit New York tartogat: megnézhetnek egy Broadway-előadást, felfedezhetik a festői Hudson-völgyet vagy Buffalót”  mondta Darlene Abubakar, a cég nemzeti reklám- és márkamenedzsment-helyettese.

Az újév utáni tél egyébként az év egyik legjobb időszaka New York megismerésére.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

amerikai egyesült államok | amtrak | vonat

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram