Close
Így néz ki az a folyóparti csodaház, amit az év otthonának választottak

Így néz ki az a folyóparti csodaház, amit az év otthonának választottak

Az ingatlan olyan területen található, amelynek ugyanazok az éghajlati viszonyai, mint Riónak, ezért gondolták, hogy jó döntés Brazília építészetét integrálni a szerkezetbe.

Minden évben kiosztják Ausztráliában az Év Otthona címet, idén egy Noosában található luxusingatlané lett a trón. Nem véletlenül.

A Noosa folyó partján található az Év Otthona címet elnyert ingatlan, amelyben a brazil modernizmus kel életre, miközben a növényzet lépcsőzetes elrendezésével egyenesen a küszöbig hozza az esőerdőt.

Az ingatlant a Sunshine Coast’s JW Constructions építette a Shaun Lockyer Architects tervei alapján, a munkálatok pedig összesen három évig tartottak. Az öt hálószobás ház túlnyomórészt betonból épült, emellett egy szabadtéri medence és egy üvegfalú borospince is tartozik hozzá.

A háromszintes ingatlan pinceszintjén kapott helyet a játékterem, a házimozi és a klímás borospince. A földszinten szintén található egy TV-szoba, mellette fekszik a nappali és az étkező. A legfelső szinten alakítottak ki öt hálószobát, négy fürdőszobát és egy erkélyes irodát is.

A brazil építészetben többször gyönyörködtünk már. Ebben a cikkünkben egy olyan világos, gyönyörű brazil házra bukkantunk, amin hasra esik a napsugár. Itt pedig egy olyan ingatlant mutatunk be, aminek elég csak a képeit végiglapozni ahhoz, hogy az orrunkban érezzük a dzsungel illatát.

(Forrás: BossHunting, fotók: lockyerarchitects.com.au)

lakás | az év otthona | ingatlan | luxusingatlan

FOLYTASD EZZEL

A csendes egyszerűség szinonimája lehetne ez az art decóból inspirálódott enteriőr

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom