Close
Szerelmes pillantást vetett a brazil dzsungel erre az impozáns rezidenciára

Szerelmes pillantást vetett a brazil dzsungel erre az impozáns rezidenciára

Nyersbeton, acél és üveg felhasználásával húzták fel ezt a dél-amerikai házat, amellyel a tervezők a kalandorokat szerették volna közelebb hozni a brazil dzsungelhez.

A rezidencia egy meredek lejtőn fekszik, a domb tetején garázs és műhely található, a földszinten pedig a hálószoba, amelyben egy hatalmas üvegfal néz farkasszemet a franciaággyal.

A projekt elsődleges célkitűzése az volt, hogy létrehozzanak egy olyan kommunikációs csatornát épület és dzsungel között, amelyben bárki átélheti, milyen érzés elmerülni az őshonos flórában úgy, hogy a 21. századi fogyasztói igényekből sem kell engedni egy jottányit sem.

A nappaliból szinte érezni a dzsungel illatát,

a padlótól a mennyezetig tartó ablakok és a csupafába öltöző tetőterasz pedig teljessé teszi a szabadság élményét.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Ez az izlandi ház a tökéletes bizonyíték, miért érdemes rombolás helyett megmenteni
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom