Close
Szerelmes pillantást vetett a brazil dzsungel erre az impozáns rezidenciára

Szerelmes pillantást vetett a brazil dzsungel erre az impozáns rezidenciára

Nyersbeton, acél és üveg felhasználásával húzták fel ezt a dél-amerikai házat, amellyel a tervezők a kalandorokat szerették volna közelebb hozni a brazil dzsungelhez.

A rezidencia egy meredek lejtőn fekszik, a domb tetején garázs és műhely található, a földszinten pedig a hálószoba, amelyben egy hatalmas üvegfal néz farkasszemet a franciaággyal.

A projekt elsődleges célkitűzése az volt, hogy létrehozzanak egy olyan kommunikációs csatornát épület és dzsungel között, amelyben bárki átélheti, milyen érzés elmerülni az őshonos flórában úgy, hogy a 21. századi fogyasztói igényekből sem kell engedni egy jottányit sem.

A nappaliból szinte érezni a dzsungel illatát,

a padlótól a mennyezetig tartó ablakok és a csupafába öltöző tetőterasz pedig teljessé teszi a szabadság élményét.

Ez is érdekelhet:

ház | otthon | dél-amerika | brazília | brazil

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram