Szerelmes pillantást vetett a brazil dzsungel erre az impozáns rezidenciára

Nyersbeton, acél és üveg felhasználásával húzták fel ezt a dél-amerikai házat, amellyel a tervezők a kalandorokat szerették volna közelebb hozni a brazil dzsungelhez.

A rezidencia egy meredek lejtőn fekszik, a domb tetején garázs és műhely található, a földszinten pedig a hálószoba, amelyben egy hatalmas üvegfal néz farkasszemet a franciaággyal.

A projekt elsődleges célkitűzése az volt, hogy létrehozzanak egy olyan kommunikációs csatornát épület és dzsungel között, amelyben bárki átélheti, milyen érzés elmerülni az őshonos flórában úgy, hogy a 21. századi fogyasztói igényekből sem kell engedni egy jottányit sem.

A nappaliból szinte érezni a dzsungel illatát,

a padlótól a mennyezetig tartó ablakok és a csupafába öltöző tetőterasz pedig teljessé teszi a szabadság élményét.

Ez is érdekelhet:

brazília | ház | otthon | dél-amerika | brazil

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom