Izgalmakkal és füstöléssel teli lesz Buda új találkozóhelye

Május 14-én nyílik a budai Vár tövében az UMO kertje, ahol a vendégek számára az étteremtől megszokott izgalmas ételek és koktélok mellé live DJ-szettel teremtenek hangulatot a Ponty utcában.

A május 14-e, szombatra előre asztalt foglalók ráadásul az UMO csapatának vendégei lesznek az UMO egyik signature koktéljára, az Avenue 26-ra és egy Picantón Taco Prawn-ra vagy egy Taco Pulled Pork-ra is.

Ahol a füst a lelke mindennek

Az étterem elnevezése azt jelenti, füst. Gasztrokoncepciójuk szerint előtérbe kerülnek a faszenes grillen készített ételek, a füstös ízek.

A füst az ételekben és a kifejezetten erre a helyre kifejlesztett koktélokban is egyaránt megjelenik.

Az UMO ablak a világra, ahol az alapanyagok és a gasztronómiai technikák összjátéka ad nem mindennapi élményt.

A tűz, mint fő elem, a füst, mint fő hatás az ételek mellett a koktélozással is összefonódik.

Multikulturalizmus

Az Arany Kaviár Étterem egyik tulajdonosa, Molnár Attila, valamint a kolumbiai fejlesztő-kutató séf, José Guerrero nemzetközi konyhát álmodtak oda,

ahol több kultúra, több tájegység találkozik egy tányéron.

A konyhát Molnár Szilárd Balázs vezeti, aki Puerto Banús, Málaga és London után kifejezetten az UMO kedvéért tért vissza Budapestre. A multikulturalizmus ihlette gasztronómiai koncepciót egészítik ki Nagy Zoltán (Boutiq Bar) által kreált koktélok, míg a specialty kávé-kínálat a One Eleven Roastery-s Molnár Attila nevéhez fűződik.

A fentiek összehangoláséért és a tökéletes UMO élményért pedig Turák Imre éttermi vezető felel.

Mindig van miért az UMO-ba látogatni

A május 14-vel nyíló kerttel az UMO további izgalmas események helyszíne is lesz. Ilyen a fúziós jóga brunch-sorozat, ahol újabb lehetőséget kínálnak a világgal és önmagunkkal történő kapcsolódásra; az élményt a Mexikóból hozott füstölőik teszik majd teljessé.

Havonta jön majd az UMO Session, melyen a hangulaton, a live DJ-szetteken és a koktélokon lesz a hangsúly. Az UMO Kitchen Takeover keretében pedig egy-egy estére, hétvégére külföldi vendégséfek veszik át az UMO konyháját. Ezeken az estéken ültetett vacsorával készülnek.

kert | étterem | program | nyitás | budai vár | grillételek

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés