A Louis Vuitton dizájner lakberendezési tárgyai az élet művészetét ünneplik

Tíz éves a luxusmárka "Objets Nomades" koncepciója, amely az utazások által inspirált bútorokat, az élet művészetét és a divatház modern működését ötvöző tárgyak gyűjteménye.

Először 2012-ben mutatta be a Louis Vuitton az Objets Nomades formatervezett gyűjteményét, amely a márka páratlan művészisége és úttörő ötletei előtt tiszteleg. Az Objets Nomades az elmúlt egy évtizedben

innovatív darabok sorát vonultatta fel, köszönhetően a világszerte ismert művészeknek és dizájnereknek,

akik az együttműködés során fantasztikus kreációkat álmodtak meg.

Az Object Nomads kollekcióban több tucat ultralimitált darabszámban gyártott tárgy kapott helyet,

ilyen volt például 2017-ben a Fernando & Humberto Campana által készített Bomboca vagy éppen a 2021-ben a Raw Edges Coscic Tabel-je.

A mostani gyűjteményből kiemelkedik Atelier Biagetti Anemona asztala, amelyhez a két tervező – Alberto Biagetti és Laura Baldassari – szülővárosából, Ravennából merített ihletet, hogy kifejezzék az Adriai-tengerhez fűződő erős kötődésüket.

Említésre méltó a Tokujin Yoshioka virágos kollekciója is, amelyet muranói üvegfúvó mesterek segítségével alkotott meg, hogy

egy univerzális és időtlen tárgyat hozzon létre.

Nem lehet szó nélkül elmenni a Campana fivérek által tervezett Bomboca kanapé mellett sem, amely a Louis Vuitton által megteremtett univerzum felfedezésében tett utazást testesíti meg. A brazíliai esküvőkön és gyerekpartikon felszolgált édességekről elnevezett moduláris kanapéhoz tartozó párnák akár puffként is használhatók.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

lakberendezés | louis vuitton | dizájner

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom