Close
Repülőgép fedélzetén kaphatja meg az oltást néhány szerencsés az egyik légitársaságnál

Repülőgép fedélzetén kaphatja meg az oltást néhány szerencsés az egyik légitársaságnál

Szuperszombatként hirdetik Új-Zélandon október 16-át.

Ezen a napon a kormány arra buzdít minden oltásra jogosult, de még oltatlan új-zélandi lakost, hogy vegye fel a vakcinát – néhány szerencsés akár az aucklandi repülőtéren, az Air New Zealand 787-es repülőgépének fedélzetén is megkaphatja.

Akik jelentkeznek a Jabaseat néven futó kezdeményezésre, nemcsak az első adag Pfizerhez jutnak hozzá, hanem körbevezetik őket az Air New Zealand hangárjában,

a személyzet által felszolgált harapnivalókat és italokat kapnak, valamint egy emléklapot is a beszállásról.

A légitársaság közleménye szerint az Air New Zealand oldalán bárki jelentkezhet az egyszeri ajánlatra, aki jogosult az oltásra, és még nem kapott egy dózist sem.

Az oltásért és az élményért nem kell fizetni, bár a Jabaseatet foglalóknak saját maguknak kell gondoskodniuk a repülőtérre jutásról és a visszaútról.

Nem ez az első, különleges körülmények között szervezett oltás a világban, New Yorkban például néhányan a Természettudományi Múzeumban a híres kék bálna alatt kaphatták meg a vakcinát, míg  a svédországi Stockholmban a szerencsések a Nobel-díj dísztermében estek át a szúráson.

A korai és gyors határzárnak és a szigorú zárlatoknak köszönhetően egyébként Új-Zélandon mindössze 4760 koronavírusos esetet diagnosztizáltak és huszonnyolc haláleset történt.

(Forrás: CNN, fotók: Getty Images, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen változatos programokkal vár idén is az osztrák tél
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom