Close
A hatvanas évek stílusában készült órával kedveskedik New York rajongóinak az Omega

A hatvanas évek stílusában készült órával kedveskedik New York rajongóinak az Omega

Mostantól a csuklónkon is velünk lehet a világ fővárosa.

Aligha túlzás eme kitüntető jelző a másodpercekre sem pihenő New Yorkra, amely megállás nélkül ontja magából a vibe-ot, és annyi kultikus látnivalója van, amennyi talán egyik városnak sincs. Az Omega most a Seamaster sorozat részéként egy limitált kiadású, az ikonikus manhattani építészet által ihletett modellel tiszteleg a Nagy Alma előtt.

Mindössze 399, egyedi számozással ellátott darabot gyártottak az Omega Seamaster Exclusive Boutique New York Limited Editionből, és csupán a metropolisz két Omega-üzletében lehet beszerezni. Valószínűleg gyorsnak kell lennünk, ha szeretnénk magunkénak tudni egyet, mert várhatóan nagy sikere lesz az 1960-as évek stílusát idéző órának,

amely akár a hatvanas évek New Yorkjában játszódó Mad Men című sorozat valamelyik főszereplőjének a csuklóján is díszeleghetne.

Legizgalmasabb része egyértelműen a hátlapján látható gravírozott New York-i látkép: a gyönyörűen megmunkált egységen a Szabadság-szobor, a Manhattan híd, a Waldorf Astoria Hotel, a Rockefeller Center és az Empire State Building tűnik fel. Rozsdamentes acélból készült tokja egyébként 39,5 mm-es, és egy Master Chronometer Calibre 8800-at fogad be, mutatóit fehér aranyból, szíját fekete bőrből alkották.

A füstös világosszürke hatású, mérhetetlenül kifinomult óra egy nagyobb sorozat részéként készült el: Párizs, London, Szingapúr és Svájc után New York is csatlakozott a Seamasterre épülő City Editions családhoz, melynek tagjai az egyes helyszínek könnyedén beazonosítható jellemzőit viselik.

A gyönyörűen megmunkált, hatvan méterig vízálló, ötvenöt órás készenlétre képes óra 7600 dollárba kerül.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Hodinkee)

Close