Tiszta vizett öntött a pohárba az Onyx

Miután az elmúlt napokban felröppentek a hírek az egykor két Michelin-csillagot is magáénak tudó budapesti étterem végleges bezárásáról, az Onyx úgy döntött, eloszlatja a kétségeket a jövőjével kapcsolatban.

Vasárnapra Utolsó Járat néven hirdettek egy eseményt, mielőtt elindult az átépítés. Az elmúlt három évben azon dolgoztak, hogy az Onyx visszatérése méltó folytatása legyen a korábbi két Michelin-csillagos érának.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Sok lehetséges irányt térképeztek fel, mielőtt kialakult a végleges koncepció. Az ételek, eszközök és az élmény fejlesztései az utolsó fázisba léptek csakúgy, mint az enteriőré.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

A cég Metamorfózisa pár hónapon belül véget ér és az Onyx Műhely mellett, a korábbi éttermük helyén az Onyx is megnyitja kapuit, méghozzá új enteriőrrel és koncepcióval.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Öt különböző, az URBA-val és az EJTECH-kel közösen készített látványterven keresztül most megmutatják három év munkáját, de azt egyelőre nem árulták el, hogy melyik lesz az, amivel tavasztól találkozhatnak a vendégek.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Az étterem komplett átalakulásáról és a poszt-pandémiás időszak reményteli lehetőségeiről még korábban beszélgettünk Niszkács Annával, az Onyx tulajdonosával és ügyvezető igazgatójával.

(Forrás és képek: Onyx)

látványterv | onyx | Onyx étterem | koncepció | michelin-csillag | onyx műhely

FOLYTASD EZZEL

Ezekkel az elektromos bringákkal stílusosan tekerhetsz hegyen-völgyön-városon át

Így készülnek a prémium bútorok Magyarország legnagyobb gyártójánál

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Kulisszák mögött: megnéztük hogy készülnek a prémium bútorok
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom