Tiszta vizett öntött a pohárba az Onyx

Miután az elmúlt napokban felröppentek a hírek az egykor két Michelin-csillagot is magáénak tudó budapesti étterem végleges bezárásáról, az Onyx úgy döntött, eloszlatja a kétségeket a jövőjével kapcsolatban.

Vasárnapra Utolsó Járat néven hirdettek egy eseményt, mielőtt elindult az átépítés. Az elmúlt három évben azon dolgoztak, hogy az Onyx visszatérése méltó folytatása legyen a korábbi két Michelin-csillagos érának.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Sok lehetséges irányt térképeztek fel, mielőtt kialakult a végleges koncepció. Az ételek, eszközök és az élmény fejlesztései az utolsó fázisba léptek csakúgy, mint az enteriőré.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

A cég Metamorfózisa pár hónapon belül véget ér és az Onyx Műhely mellett, a korábbi éttermük helyén az Onyx is megnyitja kapuit, méghozzá új enteriőrrel és koncepcióval.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Öt különböző, az URBA-val és az EJTECH-kel közösen készített látványterven keresztül most megmutatják három év munkáját, de azt egyelőre nem árulták el, hogy melyik lesz az, amivel tavasztól találkozhatnak a vendégek.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Az étterem komplett átalakulásáról és a poszt-pandémiás időszak reményteli lehetőségeiről még korábban beszélgettünk Niszkács Annával, az Onyx tulajdonosával és ügyvezető igazgatójával.

(Forrás és képek: Onyx)

koncepció | Onyx étterem | látványterv | nyitás | onyx műhely | michelin-csillag

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés