Close
Így fog kinézni az orosz gyorsétteremlánc a McDonald’s kivonulása után

Így fog kinézni az orosz gyorsétteremlánc a McDonald’s kivonulása után

Az Oroszországból kivonuló McDonald’s éttermei hamarosan újranyitnak, az üzemeltető cég, a Sistema PBO pedig már be is mutatta az új logót.

A McDonald’s Russia új tulajdonosának, Alexander Govornak az a célja, hogy két hónapon belül újranyissa az összes vendéglátóhelyet, sőt, számukat a jelenlegi mintegy nyolcszázötvenről ezerre kívánja bővíteni. Ennek első lépéseként néhány gyorsétterem már most vasárnap megnyithat.

Az orosz gyorsétteremlánc logójában két fő szimbólum, a sültkrumpli és a hamburger jelenik meg,

a zöld háttér pedig a vendégek által megszokott termékek és szolgáltatások minőségét szimbolizálja.

Mint ismert, májusban jelentette be a McDonald’s, hogy több mint három évtized után, az Ukrajna ellen indított háború miatt bezárják az összes gyorséttermüket és kivonulnak az országból.

A felvásárlást jóváhagyó orosz monopóliumellenes hivatal szerint ugyanakkor a McDonald’s, fenntartja a jogot arra, hogy tizenöt éven belül visszavásárolja oroszországi éttermeit.

(Forrás:  Reuters, fotó: Getty és Sistema PBO Press Service/Izvestia)

hamburger | gyorsétterem | oroszország | háború | mcdonalds

FOLYTASD EZZEL

A Lamborghini olyan mézet készít, amelyet nehezebb beszerezni, mint egy luxusautót

Ezzel az egyszerű zöldséggel sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram