Wolfgang Puck és Elliott Grover egyesítik az erőiket, hogy a 2024-es Oscar-díj átadó ne csak a filmek, hanem a kulináris élvezetek miatt is felejthetetlen legyen.
Wolfgang Puck Elliott Groverrel – londoni éttermének, a Cut at 45 Park Lane főszakácsával – közösen készül az idei Oscar-gálára. A díjeső helyett azonban az ő figyelmük a menüsor tökéletes prezentálására szegeződik majd.
Immáron harmincadik alkalommal örvendeztetheti meg zseniális fogásaival a világsztárokat Wolfgang Puck, aki másodszorra alkotja meg az ételeket Elliott Groverrel. Az ételsorban szerepel a brit gasztronómiát megidéző fish and chips, garnélarákos koktéltekercs beluga kaviárral; valamint klasszikus Yorkshire puding is, amihez wagyu marhahús és tormakrém is jár.
Mint ismert, Christopher Nolan Oppenheimer című filmje kapta a legtöbb, szám szerint 13 jelölést. A látványtervezői kategóriában pedig ismét van magyar jelölt: Mihalek Zsuzsa is esélyes a díjra a Szegény párák című filmért.
(Forrás: Elite Traveler, fotók: Getty)
wolfgang puck | oscar-díj | Oscar
Jön az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted a Márton-napi hagyományokat
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!