Kiderült, mit esznek majd a világsztárok az Oscar-gálán

Wolfgang Puck és Elliott Grover egyesítik az erőiket, hogy a 2024-es Oscar-díj átadó ne csak a filmek, hanem a kulináris élvezetek miatt is felejthetetlen legyen. 

Wolfgang Puck Elliott Groverrel – londoni éttermének, a Cut at 45 Park Lane főszakácsával – közösen készül az idei Oscar-gálára. A díjeső helyett azonban az ő figyelmük a menüsor tökéletes prezentálására szegeződik majd.

Immáron harmincadik alkalommal örvendeztetheti meg zseniális fogásaival a világsztárokat Wolfgang Puck, aki másodszorra alkotja meg az ételeket Elliott Groverrel. Az ételsorban szerepel a brit gasztronómiát megidéző fish and chips, garnélarákos koktéltekercs beluga kaviárral; valamint klasszikus Yorkshire puding is, amihez wagyu marhahús és tormakrém is jár.

Mint ismert, Christopher Nolan Oppenheimer című filmje kapta a legtöbb, szám szerint 13 jelölést. A látványtervezői kategóriában pedig ismét van magyar jelölt: Mihalek Zsuzsa is esélyes a díjra a Szegény párák című filmért.

(Forrás: Elite Traveler, fotók: Getty)

Oscar | oscar-díj | wolfgang puck

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom