Kiderült, mit esznek majd a világsztárok az Oscar-gálán

Wolfgang Puck és Elliott Grover egyesítik az erőiket, hogy a 2024-es Oscar-díj átadó ne csak a filmek, hanem a kulináris élvezetek miatt is felejthetetlen legyen. 

Wolfgang Puck Elliott Groverrel – londoni éttermének, a Cut at 45 Park Lane főszakácsával – közösen készül az idei Oscar-gálára. A díjeső helyett azonban az ő figyelmük a menüsor tökéletes prezentálására szegeződik majd.

Immáron harmincadik alkalommal örvendeztetheti meg zseniális fogásaival a világsztárokat Wolfgang Puck, aki másodszorra alkotja meg az ételeket Elliott Groverrel. Az ételsorban szerepel a brit gasztronómiát megidéző fish and chips, garnélarákos koktéltekercs beluga kaviárral; valamint klasszikus Yorkshire puding is, amihez wagyu marhahús és tormakrém is jár.

Mint ismert, Christopher Nolan Oppenheimer című filmje kapta a legtöbb, szám szerint 13 jelölést. A látványtervezői kategóriában pedig ismét van magyar jelölt: Mihalek Zsuzsa is esélyes a díjra a Szegény párák című filmért.

(Forrás: Elite Traveler, fotók: Getty)

oscar-díj | Oscar | wolfgang puck

FOLYTASD EZZEL

Kávézót nyitnál? Vagy épp vendégházat? - formabontó képzésekkel vár a Laba és a Skvot

Ezeket az ételeket tedd először a grillre

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom