Öt elbűvölő sziget, ami vélhetően megjelent már az álmainkban

Ideje egy kicsit nyaralós hangulatba kerülni. Ezek a gyönyörű szigetek már a képek láttán is segítenek ebben.

Nem szeretnénk soha sem hajótörést szenvedni, de ha ne adj' isten megtörténne a baj, ezeken a lenyűgöző helyeken talán ki tudnánk húzni pár napig. Persze ilyen tragikus körülmények nélkül is fel lehet fedezni őket bármikor.

Már kitette az indexet a nyár és fordul is be a sarkon, úgyhogy lassan itt az idő előkeresni a gardróbból a fürdőruhát, és megtervezni a nagy csobbanást. A hotelmedencék helyett most a világ legjobb fürdőhelyeit ajánljuk – folyókat, tavakat, idilli medencéket, titokzatos barlangokat és víznyelőket. Igen, víznyelőket, mivel a vadvízi úszás az utóbbi években újra divatba jött, és egyre többen keresik az ilyen egyedülálló élményeket.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

sziget | utazás | trópusi | lista | rangsor

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom