Close
Ebben az öt wellnesshotelben azt sem bánjuk, hogy lassan elmúlik a nyár

Ebben az öt wellnesshotelben azt sem bánjuk, hogy lassan elmúlik a nyár

Vége a forró évszaknak, mindjárt kezdődik az utószezon, úgyhogy jobb alkalmat nem találtunk arra, hogy ajánljunk öt új wellnesshotelt a nagyvilágból. A lista összeállításakor a szolgáltatások minősége mellett a szállodák stílusára is odafigyeltünk.

Habitas Tulum, Mexikó

Korszerű, divatos és kiválóan felszerelt nádfedeles kunyhókat rejtenek ezek fenntarthatóságra maximálisan odafigyelő házak, melyeket a mexikói dzsungel és az óceán határol.

A globális élményeket építő Habitas nevű életmódmárka első ilyen jellegű vállalkozása az inspirációt, a szórakoztatást és a helyi értékekkel történő azonosulást tekinti legfontosabb feladatának.

Ebben wellnessrészleg, étterem és úszómedence segít – no meg béke, harmónia és nyugalom.

Ár: 250 dollár/éjszakától

Hotel Nalu Nosara, Nosara, Costa Rica

A környezettudatosság a Costa Rica-i Hotel Nalu Nosarában is kiemelkedő, ami csöppet sem meglepő, hiszen egy jógaprofilú helyről van szó.

A méretes ablakokkal ellátott és csupa-csupa zölddel átölelt stúdiót szinte megérinti a környezete. Tökéletes hely meditálni és kikapcsolni.

Ár: 255 dollár/éjszakától

Olea All Suite, Zakintosz, Görögország

A természet és az építészeti közötti határok elmosódnak ebben a trópusi-modernista szállodában.

Az ötcsillagos Oleában összesen kilencvenhárom, fényűzően berendezett lakosztályból választhatunk (plusz akad még fitneszterem, sparészleg szaunával, gőzfürdő), de legizgalmasabb élményét az adja, hogy szinte átúszhatunk egyik lakosztályból a másikba.

Ár: 136 euró/éjszakától

The Retreat, Blue Lagoon, Izland

A Blue Lagoon kihasználja a szépséges lagúna természeti adottságait, tökéletesen illik a miliőbe, és csökkenti az épület rá gyakorolt hatását.

Minimalista stílusú, nagyrészt sötétebb színvilágú, esztétikus lakosztályok alkotják a gőzforrásokra épült hőerőmű mellett felhúzott pihenő resortját.

Különleges hangulatú fürdőjében az ásványi anyagokban bővelkedő víz hőmérséklete télen-nyáron 35 Celsius-fok körüli, ami relaxációra és a gyógyító fehér iszap előnyeinek kiélvezésére parádés választás.

Ár: 535 euró/éjszakától

Como Uma Canggu, Bali

Értelemszerűen a vízre építi a marketingjét a Como Uma Balin: nem csupán szürfözni vagy búvárkodni lehet arrafelé,

hanem kibérelni egy privát medencés lakosztályt is, ha nem szeretnénk osztozni senkivel.

Alaptartozék a spa, a wellness, a jóga és a pilates lehetőségek, illetve a szintén elmaradhatatlan, óceánra néző, megkapó panoráma.

Ár: 224 dollár/éjszakától

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Dezzen, The Spaces, Nalunosara.com, Oleaallsuitehotel.com, Comohotels.com)

szálloda | mexikó | Olea | zákintosz | Como Uma Canggu

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram