Close
Ebben az öt wellnesshotelben azt sem bánjuk, hogy lassan elmúlik a nyár

Ebben az öt wellnesshotelben azt sem bánjuk, hogy lassan elmúlik a nyár

Vége a forró évszaknak, mindjárt kezdődik az utószezon, úgyhogy jobb alkalmat nem találtunk arra, hogy ajánljunk öt új wellnesshotelt a nagyvilágból. A lista összeállításakor a szolgáltatások minősége mellett a szállodák stílusára is odafigyeltünk.

Habitas Tulum, Mexikó

Korszerű, divatos és kiválóan felszerelt nádfedeles kunyhókat rejtenek ezek fenntarthatóságra maximálisan odafigyelő házak, melyeket a mexikói dzsungel és az óceán határol.

A globális élményeket építő Habitas nevű életmódmárka első ilyen jellegű vállalkozása az inspirációt, a szórakoztatást és a helyi értékekkel történő azonosulást tekinti legfontosabb feladatának.

Ebben wellnessrészleg, étterem és úszómedence segít – no meg béke, harmónia és nyugalom.

Ár: 250 dollár/éjszakától

Hotel Nalu Nosara, Nosara, Costa Rica

A környezettudatosság a Costa Rica-i Hotel Nalu Nosarában is kiemelkedő, ami csöppet sem meglepő, hiszen egy jógaprofilú helyről van szó.

A méretes ablakokkal ellátott és csupa-csupa zölddel átölelt stúdiót szinte megérinti a környezete. Tökéletes hely meditálni és kikapcsolni.

Ár: 255 dollár/éjszakától

Olea All Suite, Zakintosz, Görögország

A természet és az építészeti közötti határok elmosódnak ebben a trópusi-modernista szállodában.

Az ötcsillagos Oleában összesen kilencvenhárom, fényűzően berendezett lakosztályból választhatunk (plusz akad még fitneszterem, sparészleg szaunával, gőzfürdő), de legizgalmasabb élményét az adja, hogy szinte átúszhatunk egyik lakosztályból a másikba.

Ár: 136 euró/éjszakától

The Retreat, Blue Lagoon, Izland

A Blue Lagoon kihasználja a szépséges lagúna természeti adottságait, tökéletesen illik a miliőbe, és csökkenti az épület rá gyakorolt hatását.

Minimalista stílusú, nagyrészt sötétebb színvilágú, esztétikus lakosztályok alkotják a gőzforrásokra épült hőerőmű mellett felhúzott pihenő resortját.

Különleges hangulatú fürdőjében az ásványi anyagokban bővelkedő víz hőmérséklete télen-nyáron 35 Celsius-fok körüli, ami relaxációra és a gyógyító fehér iszap előnyeinek kiélvezésére parádés választás.

Ár: 535 euró/éjszakától

Como Uma Canggu, Bali

Értelemszerűen a vízre építi a marketingjét a Como Uma Balin: nem csupán szürfözni vagy búvárkodni lehet arrafelé,

hanem kibérelni egy privát medencés lakosztályt is, ha nem szeretnénk osztozni senkivel.

Alaptartozék a spa, a wellness, a jóga és a pilates lehetőségek, illetve a szintén elmaradhatatlan, óceánra néző, megkapó panoráma.

Ár: 224 dollár/éjszakától

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Dezzen, The Spaces, Nalunosara.com, Oleaallsuitehotel.com, Comohotels.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom