Close
Ebben az öt közösségi irodában még hétfő reggel is szívesen babrálnánk az Excellel

Ebben az öt közösségi irodában még hétfő reggel is szívesen babrálnánk az Excellel

Mert bizony eljön az a pillanat, amikor elég a home office-ból. Már nem dobja fel az otthon dolgozót, hogy bármikor betehet egy mosást, ágyból megnézheti kedvenc sorozatának délelőtti ismétlését, vagy ebéd után elviheti leghűségesebb négylábú barátját a kutyaparkba. Ezekre a helyzetekre találták ki a közösségi irodákat, ahová nyugodtan beülhetünk kimutatásokat összeállítani, táblázatokat szerkeszteni vagy cikket írni, miközben nem vagyunk egyedül, ismerkedhetünk, kapcsolatot építhetünk és – általában – finom kávét kapunk. Ajánlunk is öt co-working irodát szerte a nagyvilágból, ha úgy érezzük, elegünk van a magányos mailezgetésből.

Made by We, New York

Egy New York-i közösségi iroda bármikor szép számokat hoz egy képzeletbeli inspirációs skálán. A Vasalóház környékén a Made by We által megálmodott hely egyik nagy előnye, hogy tagsági nélkül is bármikor be lehet ülni, és akár külön szobákat is foglalhatunk meetingekre (persze nem ingyen).

Vibráló színeinek és modern dizájnjának köszönhetően egyből átjön a pozitív hangulata; olyan hely ez, ahol egy morózus hétfő reggel is szívesen pepecselünk a PowerPointtal. Bluestone Lane nevű saját, külön bejáratú kávézójában pedig a kreativitást elősegítő koffeinadagunkat kaphatjuk meg.

Fora, Reading

A Fora nem ma kezdte: ez a readingi bázis már a negyedik irodája. Amiatt nem nagyon kell aggódnunk, hogy kapunk-e szabad asztalt mondjuk egy ködös kedd reggel, ugyanis ez a minden ízében kortárs hatású hely három szinten terül el.

Inkább hasonlít egy szállodára, mert számos pluszszolgáltatást nyújt átmeneti bérlőinek.

A koncepció igyekszik a kedvünkben járni, hiszen személyre szabott munkaterületeket vehetünk igénybe.

The Frames, London

Szinte már egy multinál érezhetjük magunkat a londoni Framesben, amely a térség kisvállalkozóit és startuppereit várja ötemeletes épületében. Nagyrészt indusztriális hangulatra számíthat a laptoppal érkező, aki az elegáns, rugalmas munkaállomásokról felállva pihenésként a teaszobában vagy a kávézóban kapcsolhatja ki az agyát.

Tárgyalók, kerékpártároló és zuhanyzó is része a szolgáltatásnak, az egyes szintekre pedig artworkök csempésznek egy kis izgalmat.

The Nest, Varsó

A Beza Projekt által futtatott varsói The Nest kissé hűvösnek tűnik elsőre, de az uralkodó kék színek, az anyagok és a textúrák együttes hatása egy kellemes, inspiratív közösségi irodává teszi,

ahol egy finom latte kortyolgatása közben bármikor bekattanhat a Nagy Ötlet.

Egyik előnye, hogy ha nem tudjuk kire bízni a gyereket, akkor sincs probléma, mert külön kuckót alakítottak ki nekik, úgyhogy amíg az utód az építőkockákkal babrál, addig apa vagy anya nyugodtan e-mailezhet a konferenciateremben, a kávézóban, vagy a növényekkel feldobott, szeparált munkaállomások egyikén.

WeWork Champs-Élysées, Párizs

Egy Champs-Élysées környéki, Marrákes sajátos világa által ihletett irodában még a túlóra is elviselhető lehet. A falaktól kezdve a függönyökön át egészen a szőnyegekig minden Marokkót idézi, ráadásul a szobákba telepített szubtrópusi növényeknek hála tényleg úgy érezheti magát a bérlő, mintha az észak-afrikai országban lenne küldetésen.

A hely érdekessége és egyben furcsasága mindenképpen az, hogy meglehetősen híján van az elektromos csatlakozóknak. Nyugodtan feltételezhetünk szándékosságot a furfang mögött, mert ezzel arra ösztönzik a látogatókat, hogy tartsanak gyakrabban szünetet, és élvezzék Párizst.

(Fotók: Wallpaper)

FOLYTASD EZZEL
Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk
Amikor ezt látod az ablakodból, érdemes lehet azonnal kihívni egy időmágust
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom