Ott kezdődik ez a történet, ahol Európa szinte véget ér

Vadim Sherbakov orosz videós, fotós és filmrendező főként a légi és tradicionális felvételek elkészítésére szakosodott, a következő művében pedig a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziát mutatja be nekünk.

A vidéket a középkorban mórok lakták, az általuk létrehozott állam nevéből (al-Andalúsz) eredeztethető a vidék mai elnevezése. A dél-spanyolországi régió két legnagyobb városa Sevilla és Córdoba, a vidék jellegzetes arcát az ezerarcú Andalúziai-medence, a több ezer méteres hegycsúcsoknak és

a kontinens legdélebbi síparadicsomának otthont adó Sierra Nevada, valamint a Costa del Sol homokos tengerpartja adja meg.

A citrus- és olajfaligetek, babérerdők, mandulafenyők, illetve jázminbokrok illat- és látványvilága tökéletes keretbe foglalja Andalúzia meséjét, amelyet nem elég csak egyszer elduruzsolni egy pohár Gonzales Byass mellett.

Ez is érdekelhet:

A Spitzbergák elveszett világa mindig nyugtatóan hat a lélekre

A Föld legészakibb lakott vidéke, a Spitzbergák egy befejezetlen szonett.

film | andalúzia | madebyvadim | córdoba | spanyolország

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom