Close
Mike Tyson visszatért és ez nagyobbat üt, mint valaha

Mike Tyson visszatért és ez nagyobbat üt, mint valaha

Az OVO x Mike Tyson kapszulakollekció megtestesíti minden bokszrajongó álmát, egyben visszarepít a gyerekkorba is, amikor őszinte lelkesedéssel plakátolták tele a legendás sportoló képével a hálószobájukat.

Az OVO és Mike Tyson együttműködéséből egy igazán látványos kollekció született meg, amelyben sapkától kezdve edződzsekiig számos ruhadarab megtalálható. A bokszoló arcával díszített kapucnis pulóvereket, rövidnadrágokat és pólókat magára öltve

senkiben sem marad kétség afelől, hogy viselőjének ki volt gyermekkori példaképe.

A kollekció több mint felén Tyson arcképe látható, a ruhadarabok többsége pedig piros, fekete, szürke és fehér színben is elérhető. Vitathatatlanul az a legérdekesebb grafika, amelyen

a fiatal Mike a világbajnoki győzelmét jelentő övét viseli és egy halomnyi készpénzt tart a kezében.

Az OVO x Mike Tyson kollekció darabjai 68 dollártól, azaz körülbelül 28 ezer forinttól indulnak, az edzőkabátokért már többet, nagyságrendileg 70 ezer forintot kell fizetni.

(Forrás: Bosshunting, fotók: OVO)

kapszulakollekció | divat | ovo | mike tyson

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a márkákra egyszerűen nem hat a gazdasági válság

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom