Ilyen grandiózus partyval ünnepelte ötödik születésnapját a Párisi Udvar Hotel Budapest

Öt évvel ezelőtt, május 20-án fogadta első vendégeit a Párisi Udvar Hotel Budapest, azonban a szálloda története tíz évvel ezelőtt kezdődött az épület teljes körű rekonstrukciójával és újjáépítésével. A kiemelt védettségű műemléképület, amely Budapest egyik ikonikus helyszíne és a városkép meghatározó része, 2019-ben nyerte el végső funkcióját. Ötcsillagos luxusszállodaként nap mint nap páratlan élményt nyújt vendégeinek, ötvözve a történelmi eleganciát a modern kényelemmel és szolgáltatásokkal.

A Párisi Udvar Hotel Budapest helyén korábban Magyarország első modern üzletháza állt, melyet a párizsi, „Passage des Panoramas” fedett bevásárlóutcája inspirált. A 20. század fordulóján a Belvárosi Takarékpénztár ennek a helyére építette fel, arab, mór és art nouveau jegyeket hordozó székházát. A hotelben 110, minden kényelemmel felszerelt szoba található, ebből tizennyolc prémium lakosztály és két elnöki lakosztály várja a vendégeket. Utóbbiak Budapest legnagyobb méretű elnöki lakosztályai, amelyek összesen több mint 400 négyzetméteren kínálnak egyedülálló élményt Budapest ötcsillagos kínálatában.

A szálloda születésnapi rendezvénye folyamán a Szépművészeti Múzeum & MuseumEvents közbenjárásával egy izgalmas játékon vettek részt a vendégek, amelynek során a Párisi Udvar épülete és annak történelme által inspirált rejtvényeket és titkos kódokat fejtettek meg. Az estén az arany, a méz és a méhes motívumok domináltak, amelyek nemcsak az esemény koncepciójában játszottak kiemelt szerepet, a szálloda történelmének is fontos elemeiként mutatkoznak meg. Az arany, a Párisi Udvar gazdag múltját és az elért eredményeket, mérföldköveket szimbolizálja; a méz a megélt emlékek édességét ragadja meg; míg a méhek az összefogó, szorgalmas és folyton pezsgő közösséget jelképezik, amely együttesen járul hozzá a szálloda sikereihez.

A születésnap tematikája mentén a szálloda kávézója és étterme – a Párisi Passage Café & Restaurant – megújította teadélután és koktélkínálatát is. A rendezvényen a vendégek megkóstolhatták a már elérhető süteményeket és a koktélt, amelyekben a méz, a hexagon forma és a méhek többféleképpen jelennek meg. A falatok mellett, a Golden Bliss névre keresztelt koktélkülönlegesség is fellelhető a bár menüjén, melyben vibráló citrusok és virágos jegyek mutatkoznak meg a selymes méz ízével kiegészítve.

„Az eltelt öt év számos sikere, elismerése és díja után, elérkezve 2024-hez, egy kitűnő, elkötelezett csapattal, a vendégek által kiválóra értékelt szolgáltatásokkal és erős partneri kapcsolatokkal vágunk neki a további éveknek. Biztosak vagyunk abban, hogy azok a Budapestre látogató vendégek és ügyfelek, akik igazán egyedi, különleges élményt keresnek, nálunk találják meg azt.” – mondta Schwindt-Kiss Andrea, a hotel igazgatója a születésnap kapcsán.

születésnap | hotel | budapest | hyatt hotels | párisi udvar hotel budapest

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom