Close
Látványos úszó luxusszobák jelenhetik a jövő szállodáit a tengerpartokon

Látványos úszó luxusszobák jelenhetik a jövő szállodáit a tengerpartokon

Felejtsd el a penthouse lakosztályokat! Ezekkel a napenergiával működő ötcsillagos szállodai szobákkal még a tengert is bejárhatod! Az innovatív szálláshely ráadásul szinte teljesen károsanyag-kibocsátás mentes.

A víz feletti lebegő bungalók nem számítanak újdonságnak, de egy motormeghajtású szállodai lakosztály, amely alkalmas a nyílt tengeren való hajókázásra, minden bizonnyal az.

A Lazzarini Design Stúdió által megálmodott Pearlsuite egy károsanyag-kibocsátás mentes lebegő szálláshely, amelynek célja a tengerparti vendéglátás forradalmasítása. Mind a meglévő, mind a jövőbeni üdülőhelyek számára ideális, hiszen a könnyen megépíthető pod lehetővé teszi a szállodatulajdonosok számára, hogy

néhány hét alatt növeljék kapacitásuk számát, ráadásul azok fenntartása is nagyon alacsony költséggel jár.

Az úszó szállodai szoba megerősített főhéjjal és robusztus, kör alakú hajótesttel rendelkezik.

Napelemekkel van felszerelve, melyek zöld energiát termelnek az elektromos eszközök működtetéséhez.

A Pearlsuithez elektromos motor és fejlett GPS, valamint autopilot-rendszer is tartozik. Egy hidrogén-üzemanyagcellás generátort helyeztek el a fedélzeten, amely esős napokon termeli az energiát.

A belső tér konfigurálható és minden szükséges berendezés megtalálható benne a kényelemhez.

(Forrás: RobbReport, fotók: Lazzarini Design Studio)

dizájn | kapszula szálloda | innováció | úszó hotel | úszó szálloda

FOLYTASD EZZEL

Mangó és beton ennyire még nem állt jól egymásnak mint ebben az indiai házban

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom