Elképesztő színekben pompázott a sarki fény péntek este az ország több pontján

Szinte mindenhol megmutatta magát tegnap.

A rózsaszín derengés szabad szemmel is észrevehető volt jó néhány percig a fényszennyezéstől mentesebb helyeken - olvasható az Időkép oldalán.

Az Időkép szerint a vártnál is erősebb, G5 fokozatú geomágneses vihar zajlott le éjszaka, ilyen utoljára 2003 novemberben történt.

Nem csoda, hogy egészen elképesztő színű és megjelenésű sarki fényt csodálhattunk meg szerte az országban.

Fotókat és videókat az Időkép oldalán és Facebook-bejegyzéseiben lehet nézegetni.

(Forrás és fotó: Időkép)

aurora borealis | látvány | sarki fény | színek | megjelent

FOLYTASD EZZEL

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Wizz Air

Egy utazási szakértő elárulta, mi az a két leggyakoribb hiba, amit a repülőn alvásnál elkövetünk

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram