Close
Pénzt ad Genf a városba érkezőknek

Pénzt ad Genf a városba érkezőknek

Persze nem simán készpénzt, de azért így se rossz az ajánlat.

Svájc sem úszta meg a világjárvány hatásait, a szépséges ország turizmusa megsínylette az utazási korlátozásokat.

Éppen ezért Genfben is kitaláltak egy turista (vissza)csalogató projektet: aki legalább két éjszakára foglal szállást a városban, automatikusan kap egy száz svájci frank (nagyjából 33 ezer forint) értékű ajándékkártyát, amelyet aztán étteremben, szórakozóhelyen vagy a város felfedezése közben használhat fel.

A Geneva Gift Card névre keresztelt voucher nyolcvan étteremben, hatvan szállodában és mintegy tizenöt turisztikai látványosságnál váltható be december 31-ig.

Az elfogadóhelyek között akad Michelin-csillagos étterem és az ország híres csokoládégyárait felfedező túra is.

A vendégek szállodaszobánként egy kártyára jogosultak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Pixabay)

 

voucher | genf | látogató | kártya | turista

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Lejjebb adott a brutálisan drága Star Wars hotel, miután ablaktalan bunkernek nevezték

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom