Close
Ebben a szállodában segélyhívó telefonon adhatod le pezsgőrendelésedet

Ebben a szállodában segélyhívó telefonon adhatod le pezsgőrendelésedet

Egy texasi szálloda klasszikus tárcsás telefont szerelt fel szobáiba, hogy ezen az alternatív segélyvonalon keresztül adhassák le vendégeik pezsgőrendeléseiket akkor, amikor csak akarják.

Egy éves lett a texasi Fort Worth egyik szállodája, a születésnapot pedig mi mással, mint pezsgővel ünneplik. A végtelen mennyiségű italt a vendégeiknek is biztosítani akarják. Ezt segíti elő egyrészről a Veuve Clicquot-val való együttműködésük és az a tárcsás telefon is, amelyet a szobákba szereltek fel.

Az újonnan telepített „Champagne forródrót” segítségével a vendégek közvetlenül a szobájukba rendelhetik a pezsgőt.

Nem kell mást tenniük, minthogy megemelik a klasszikus telefont és kérnek egy palackot mihamarabbi szobaszervizzel.

A pezsgőt a Veuve Clicquot-tól jól ismert sárga címkés poharakban szállítják, bónuszként a vendégek ezeket haza is vihetik emlékbe.

A “pezsgő segélyvonal” nem az egyetlen ok arra, hogy felkeressük a szállodát. A Kimpton Harper Hotel az egykori Farmers and Mechanics Bank épületében található és huszonnégy emeleten terül el.

A szálloda enteriőrjében a klasszikus stílus találkozik a modernitással,

így a vendégek nemcsak bepillantást nyerhetnek a város múltjába, de maximális kényelem mellett élvezhetik a hotel szolgáltatásait, így többek között az il Modo olasz étterem és a Refinery 714 penthouse bár kínálatát is.

(Forrás: Food&Wine, fotók: The Harper Hotel hivatalos Facebook oldala)

szálloda | pezsgő | telefon | veuve clicquot

FOLYTASD EZZEL

Ennek a fejleménynek biztosan örülni fog minden hazai vendéglátós

Tényleg finomabb a bor, ha a nyaraláson korytolgatod? Hamarosan kiderülhet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom