Ebben a szállodában segélyhívó telefonon adhatod le pezsgőrendelésedet

Egy texasi szálloda klasszikus tárcsás telefont szerelt fel szobáiba, hogy ezen az alternatív segélyvonalon keresztül adhassák le vendégeik pezsgőrendeléseiket akkor, amikor csak akarják.

Egy éves lett a texasi Fort Worth egyik szállodája, a születésnapot pedig mi mással, mint pezsgővel ünneplik. A végtelen mennyiségű italt a vendégeiknek is biztosítani akarják. Ezt segíti elő egyrészről a Veuve Clicquot-val való együttműködésük és az a tárcsás telefon is, amelyet a szobákba szereltek fel.

Az újonnan telepített „Champagne forródrót” segítségével a vendégek közvetlenül a szobájukba rendelhetik a pezsgőt.

Nem kell mást tenniük, minthogy megemelik a klasszikus telefont és kérnek egy palackot mihamarabbi szobaszervizzel.

A pezsgőt a Veuve Clicquot-tól jól ismert sárga címkés poharakban szállítják, bónuszként a vendégek ezeket haza is vihetik emlékbe.

A "pezsgő segélyvonal" nem az egyetlen ok arra, hogy felkeressük a szállodát. A Kimpton Harper Hotel az egykori Farmers and Mechanics Bank épületében található és huszonnégy emeleten terül el.

A szálloda enteriőrjében a klasszikus stílus találkozik a modernitással,

így a vendégek nemcsak bepillantást nyerhetnek a város múltjába, de maximális kényelem mellett élvezhetik a hotel szolgáltatásait, így többek között az il Modo olasz étterem és a Refinery 714 penthouse bár kínálatát is.

(Forrás: Food&Wine, fotók: The Harper Hotel hivatalos Facebook oldala)

szálloda | pezsgő | veuve clicquot | telefon

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom