Close
Több autópályán is lecsökkenhet a látótávolság porátfúvás miatt

Több autópályán is lecsökkenhet a látótávolság porátfúvás miatt

Porátfúvás rontja a látási viszonyokat az M1-es és az M3-as autópályán az Útinform figyelmeztetése szerint.

Az Útinform veszélyjelzést adott ki ma két autópályára is. A reggeli órákban az M1-es 104-es kilométerénél jeleztek porátfúvást – írta az MTI.

Kora délután pedig az M3-as 204-es kilométer közelében hívják fel a figyelmet arra, hogy szintén porátfúvás miatt akár ötven-száz méter közé is csökkenhet a látótávolság.

(Forrás: MTI, fotó: Getty Images)

figyelmeztetés | veszély | porátfúvás | szél | autópálya

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram