Close
A Porsche egyik legsikeresebb modellje ihlette ezt a gyönyörű bőröndöt

A Porsche egyik legsikeresebb modellje ihlette ezt a gyönyörű bőröndöt

Szerelemgyerek született a két nagy múltú német cég, a Rimowa és a Porsche házasságából.

A RIMOWA x Porsche Pepita bőrönd egyszerre tiszteleg a két cég legikonikusabb dizájnelemei előtt. A poggyászmárka védjegyévé vált, barázdált alumíniumot a Porsche 911-es első generációjának elemei egészítik ki, mint fekete bőrszíjak, cipzáras U-zseb, biztonsági öv ihlette X-szíj, klasszikus tyúklábmintás pepitaszövet, fekete bőr díszítések, valamint a klasszikus arany, fekete és piros Porsche címer.

Mint a tervezőcsapat megjegyzi, a rendkívül strapabíró bőrönd könnyen elfér a Porschék csomagtartójában, köszönhetően praktikus, kerék nélküli kialakításnak, amelyet csillogó alumíniumfogantyú és TSA-zárak tartoznak.

Az első generációs Porsche 911 eredetileg 1963-ban Porsche 901-es néven került forgalomba, és az egyik legsikeresebb modell lett a közutakon és a versenypályákon is.

 

A bőröndből mindössze 911 darab készül és április 28-án kezdik el árusítani 2250 euróért (854 ezer forintért).

Ehhez a modellhez egyébként már karórát is lehet konfigurálni, de emellett számos érdekesség kötődik az ikonikus autómárka történetéhez.

(Forrás: Cool Material, Designboom, képek: Cool Material, Pixabay)

bőrönd | rimowa | porsche 911

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram