Close
Sci-fi filmeket idéz a Prada vadonatúj kollekciója

Sci-fi filmeket idéz a Prada vadonatúj kollekciója

A kifutón bemutatott darabokban egyszerre van jelen a futurizmus, a filmes dráma és az elegáns üzleti ruházat.

A Prada a napokban mutatta be 2023-as tavaszi/nyári kollekcióját, amelynek elkészítésében Nicolas Winding Refn filmrendező is tevékenyen részt vett. Bár a darabok zömében a szürke szín dominál, olyan élénk árnyalatok is feltűnnek, mint a púderrózsaszín, a selymek mellett pedig az ombé tónusú szaténok is megjelentek.

A ruhák között számos olyan is akad, amely az átlátszó elemeknek köszönhetően illúzió-hatást keltenek, a voyeurizmus pedig a réteghatásokban is visszaköszön elsősorban a kabátokon és a ruhákon. A bőrből készült darabok az űrkorszakot idézik meg és olyan kabátokkal párosították őket, amelyek háta masnikkal voltak ellátva.

Nem is olyan régen mutatta be a Prada legújabb illatát, a Paradoxe-t, amely az ellentmondások szimbiózisát hirdeti, a kampányfilmhez pedig Emma Watson világhírű színésznő nemcsak az arcát adta, de a videót is ő rendezte, hogy hitelesen definiálhassa újra a 21. századi nőt.

(Forrás: Hyperbeast, fotók: Prada)

prada | luxusmárka | női kollekció

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram