Emma Watson újradefiniálja a 21. századi nőt a Prada legújabb illatkampányában

Megérkezett a Prada legújabb illata, a Prada Paradoxe, amely az ellentmondások szimbiózisát hirdeti, így egyszerre van benne jelen a hagyomány és a modernitás, a kihívás és a kifinomultság, a szigor és a fantázia. Mindezt pedig kampányvideójukban Emma Watson kelti életre, aki nemcsak a filmkockák főszereplője, de egyben rendezője is.

Emma Watson a Prada nőt jeleníti meg: a brit színésznő ismert nőjogi aktivista és művész,

egy olyan 21. századi nőiességet testesít meg, mely folyamatosan változik, mégis mindig hiteles marad.

A világsztárt a Time a világ száz legbefolyásosabb embere közé választotta, ENSZ nagykövetként dolgozik, és nagyon szókimondó a feminista kérdésekben.

A színésznő-rendező úgy fogalmazott: a Prada mindig is megkérdőjelezte a konvenciókat és a szépség tipikus modelljeit, a mostani kampány pedig mély filozófiai koncepcióval és fenntarthatósági kezdeményezésekkel is rendelkezik.

Amikor összefogott a Pradával, Watsonnak egyetlen kérése volt csupán: ő maga szerette volna megrendezni a parfüm kampányfilmjét. Így rendezőként egy olyan film megalkotásával tudott debütálni ami közvetíti saját látásmódját is és

mindazokat a szerepeket – a művészt, az aktivistát, a színésznőt, a nőt – ünnepli, amelyek egyszerre élnek és vibrálnak benne.

A Prada Paradoxe illatában újradefiniálja az intenzív női érzékiséget. A neroli és a jázmin domináns jegyeivel az Ambrofix és a Serenolid avantgárd jegyei találkoznak, hogy egy friss virágos illatban egyesüljenek.

(Forrás: Haute Living, fotók: Prada)

kampányfilm | prada | emma watson | parfüm

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom