Close
Elképesztő karibi villája volt Prince-nek, most bárki megszállhat benne

Elképesztő karibi villája volt Prince-nek, most bárki megszállhat benne

A Turks- és Caicos-szigeteken található Emara Estate tizenhét hálószobával, saját félszigettel és hihetetlenül sok extrával várja a luxusutazókat.

Bármit is gondolunk Prince zenéjéről, az biztos, hogy volt stílusa! Ez pedig hűen tükröződik pazar Karib-tengeri nyaralójában is, amelyt bárki kibérelhet.


A Turks- és Caicos-szigeteken található Emara birtok egészen 2016-ig, vagyis az ikonikus zenész haláláig a tulajdonában volt.

A rezidenciához két villa tartozik,

az Emara East és az Emara West, amelyekben összesen tizenhét hálószoba, tizenöt fürdőszoba, végtelenített medence található, a kilátás pedig mindenhonnan pazar.

A bérleti díj persze nem olcsó. Az Emara Estate-ben való pihenésért éjszakánként nagyjából ötmillió forintot kell kifizetni, igaz, ezért az összegért akár harmincnégy vendég is élvezheti a Prince-féle pompát.

(Forrás: TimeOut, fotók: OneFineStay)

Turks és Caicos-szigetek | prince | karib | karib-tenger

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram