Close
Amikor mindenki hazamegy a Louvre-ból, akkor jöhetünk mi

Amikor mindenki hazamegy a Louvre-ból, akkor jöhetünk mi

Nem kell befolyásos üzletembernek vagy világszerte ismert filmsztárnak lennünk ahhoz, hogy kizárólag a kedvünkért kinyissák néhány órára a legismertebb múzeum kapuit.

A Family Twist segítségével bárki igénybe veheti azt a privát túrát, ami lényegében csak szupersztároknak jár.

Az exkluzív program nem is kezdődhetne izgalmasabban: a szállodából egy Tesla visz el a Louvre udvarán lévő, rombusz és háromszög alakú üvegtáblákból álló híres piramishoz,

majd miután felocsúdtunk, és valamennyi látogatót kitessékeltek a múzeumból, eljön a mi időnk.

A másfél órás túravezetés során ugyanis rajtunk kívül senki más nem tartózkodik az épületben, tehát egy egészen különleges élményben lehet részünk az 1793-ban megnyílt ikonikus emlékhely falai között. Mindössze négyfős csoportot kalauzol el egy történész a Louvre legérdekesebb helyszíneire, legismertebb nevezetességeihez a Mona Lisá-tól kezdve a Milói Vénusz-on át Rodin Gondolkodó-jáig.

Az este egy hamisítatlan párizsi romantikához illően a Pont des Arts hídnál ér véget, ahol a vendégek számára szajnai hajókázással zárul a nem mindennapi élmény.

(Fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom