Close
Pumpa – amire minden bringásnak szüksége van!

Pumpa – amire minden bringásnak szüksége van!

A kerékpárosok életében nem egy olyan kiegészítő kap helyet, amelyek nélkül nem lehetnének eléggé felkészültek a kalandos utak előtt. Ott van például mindjárt a pumpa. Amikor defektet kapunk, ez az első dolog, amihez nyúlunk.

Adódik azonban a kérdés, hogy milyen szempontok alapján érdemes bringás kiegészítőt választani? A következő pár sorban választ kapsz erre a kérdésre, és azt is megtudhatod, hogy milyen minőségi pumpák uralják most a piacot.

Defekt és lapos kerék – amikről hallani sem akarunk!

Nincs is kellemetlenebb annál, mint amikor defektet kapunk, hiszen olyan bosszantó ismét az eszköztárunkban matatni. Azonban ennél vannak talán kellemetlenebb dolgok is. Például rémálom lapos kerékkel közlekedni!

Ilyenkor nem könnyű a tekerés, csak felesleges erőlködés lesz az egyébként könnyűnek tervezett bringázásból. Nem is beszélve arról, hogy így sokkal veszélyesebb a közlekedés is!

Szerencsére ma már könnyen beszerezheted azokat a speciális kerékpáros kiegészítőket, amelyek újjávarázsolják a kerekeket. A Cube minőségi darabjai között olyan társakra lelsz, amelyek hosszú távon szolgálják majd bringád “egészségét”.

Hogyan válasszak pumpát a bicajomhoz?

Termékek ezrei vannak előttünk, s egy ekkora kínálatból nem könnyű kiválasztani a számunkra megfelelő pumpát. De akkor mire kell figyelnünk a döntés meghozatala előtt?

Vannak már pumpák 1000 Ft-ért is, de mégis érdemes egy valamivel drágább darabot megvenni. Azt szokták mondani, hogy ilyenkor nagyobb az esélye annak, hogy akár egy életen át hasznosítható lesz az eszköz.

A Cube, a Zefal és a Longus márka minden árkategóriájú terméket felkínál neked, így valójában csak néhány kattintásodba kerül kiválasztani a tökéleteset! A MaxBike minőségi bringás kiegészítői között könnyen megtalálod a leghasznosabb termékeket, ráadásul még SZÉP kártyával is fizethetsz!

Milyen pumpákkal találkozhatunk?

Természetesen a pumpáknak is ezer és egy változata van, amelyek között mindegyiknek megvan a maga előnye.

A műhelypumpa például a gyors és nagyobb pumpálások során segíthet ki minket. Sok-sok szelep, adapter és labda is jár hozzá.

A patronos pumpa már egy jóval praktikusabb darab, hiszen ezt bárhová magunkkal vihetjük. Könnyen és pár másodperc alatt felpumpálható segítségével a kerék.

A mini pumpa, hasonlóképpen a korábban említett társához, könnyen hordozható, alacsony tömegének és kis méretének köszönhetően. Magunkkal vihetjük a bicajos táskában, de akár a járművön is könnyen elfér. Jó példa erre a kategóriára a Cube Race micro pumpa.

A lábpumpa már leginkább otthon használatos eszköz, hiszen ezzel már akár matracokat is fújhatunk.

Végül, de nem utolsósorban a vázpumpa egyszerűen rögzíthető a kerékpár vázára, s híres arról, hogy rendkívül nagy nyomást képes létrehozni.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Alternatív rezsicsökkentési megoldás: spóroljunk hőszivattyúval!

Aminosavak, amelyekre a szervezetnek szüksége van

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom