Close
Ennyi van még a Konyhafőnökből Rácz Jenőnek

Milyen az igazi Rácz Jenő? Egy celebritás, akinek a gasztronómia már csak másodlagosan fontos? Vagy egy ízig-vérig séf, akinek a hírnév, a tévéműsorok és interjúk csak hasznos, de amúgy nyűgös feladatnak számítanak? Mindkettő? Egyik sem? Nos, itt a remek alkalom, hogy megtudjuk a választ, ugyanis a Roadster magazin főszerkesztője, Izing Róbert elbeszélgetett a hazai celebséfek David Beckhamjével, Rácz Jenővel.

michelin-csillag | podcast | racz jeno | rumour | izing róbert

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom