Hiányzik a repülőn felszolgált étel? Van megoldás!

Ha Chrissy Teigennek megfelel, akkor nem lehet annyira rossz. 

A televíziós személyiségként is ismert szupermodell köztudottan nagy rajongója a repülőgépeken felszolgált ételeknek. Most örülhet, ha Izraelben jár, mert az ország vezető légitársaság-ellátója házhoz viszi a fedélzeti menüjét.

Többek között az El Al Airlinesnak és a Turkish Airlinesnak készít ételeket a Tamam Kitchen, amely gondolt egy merészet, és a világjárvány idejére a földön maradt nagyközönség számára is elérhetővé tette a repülőgépeken kínált finomságokat, ráadásul kedvező házhozszállítási díjjal.

A társaság a múlt hónapban állt elő a koncepcióval, amire a pandémia alatt alaposan megcsappant utazási kedv miatt volt szükség. "Át kellett gondolnunk pár dolgot, és kvázi újrafeltalálni magunkat. Hirtelen jött az ötlet, az egész olyan volt, mint egy villámcsapás – mondta Nimrod Demajo, a Tel-Aviv repterén működő Tamam alelnöke. – Egyszerű, kevésbé fejedelmi ételekről van szó, melyeket csak be kell dobni pár percre a mikróba, és utána már fogyaszthatóak is."

Mindössze három dollárba kerül a menü, melyben paradicsomos szószban és kuszkuszban úszó halszeletek, édesburgonyás ravioli zöldbabbal és fekete lencsével, marhahús gombamártásban rizzsel és fekete babbal, illetve currys csirke szerepel. A rendelés nagy része eredeti El Al-logós tálcán érkezik.

Az eddigi ügyfelek között akadt otthonról pötyögő Google-dolgozó, aki a gyerekeinek rendelt menüt, aztán egy fémgyár foglalkoztatottjai, mert az ottani konyha kénytelen volt bezárni a járvány miatt, és egy nagyvállalat is, amely a videokonferencián résztvevő alkalmazottait lepte meg egy-egy ebéddel. A cég naponta száz rendelést teljesít.

Ez is érdekelhet:
Fölösleges tartani a távolságot a repülőgépek fedélzetén

A koronavírus elleni védekezés nem ezen múlik.

(Forrás: Travel Pulse, fotók: Pixabay)

étel | fedélzet | repülőgép | felszolgált | rendelés | házhozszállítás

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom