Close
Alighanem a régió legjobb tengerparti panorámáját adja a Hilton horvátországi luxushotele

Alighanem a régió legjobb tengerparti panorámáját adja a Hilton horvátországi luxushotele

A Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa jó eséllyel a környék kedvence lesz. 

A resort a bájos Opatija és a nyüzsgő Rijeka városa között található, magasra törő hegyek és kobaltkék vizek ölelésében. Az újonnan megnyitott szálloda Horvátország egyik legjobb tengerparti lokációját élvezi, kétszáz méteres saját strandszakasszal és kikötőhelyekkel.

A komplexum összesen 132 szobával és 62 villával, illetve lakosztállyal rendelkezik, a superior kétágyas szobáktól kezdve a három hálószobás duplex apartmanokig, melyek mindegyike tengerre néző, elképesztő kilátással kényezteti a vendéget. A legtöbb lakosztályhoz természetesen tágas terasz is tartozik.

És ha már kényzetetés, az üdülőhely kimagasló wellness-szolgáltatást ígér összesen 3700 négyzetméteren; finn szaunában, hidrotermális medencében és himalájai sószobában lehet többek között lazulni. A nap 24 órájában üzemelő fitneszközpontban pedig a legmodernebb eszközök állnak a mozogni vágyók rendelkezésére.

– “Izgatottak vagyunk, hogy egy újabb, lenyűgöző szálláshelyet nyithatunk Horvátországban, amely remélhetőleg az Adria partján nyugodt körülményeket kereső vendégek egész sorát vonzza majd” – mondta David Kelly, a Hilton európai vezető alelnöke.  – “Horvátország nemzetközi turisztikai célpontként egyre markánsabb szerepet tölt be, és már alig várjuk, hogy fogadhassuk a vendégeket a Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa-ban, amely egyike az idén Európában tervezett közel negyven új egységünknek.” – zárta az alelnök.

Itt pedig tíz fantasztikus és kevéssé ismert horvát tengerpart, ahol garantáltan nem nyom össze a naptejfelhőben úszó turistainvázió. Íme!

(Forrás: Breakingtravelnews.com, fotók: newsroom.hilton.com)

szálloda | tengerpart | Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa | wellness | Horvátország

FOLYTASD EZZEL

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram