Close
Hamarosan megjelenik a Roadster magazin 6. száma

Hamarosan megjelenik a Roadster magazin 6. száma

Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 224 oldalas Roadster magazin!

Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen, és az őszi/téli számunkra is kitartottunk az XL-es formátum mellett. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak.

A tőlünk megszokott, kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

A legfrissebb Roadster sok helyre ellátogat: ilyen a francia Alpokban található Belleville-völgy, amely a világ legnagyobb egybefüggő sípályájának részét képezi. Három tündéri települést képzeljünk el, amely télen-nyáron is rengeteg izgalmat rejt. Kipróbáltuk ott a legjobb éttermeket, hoteleket, és persze a síelési lehetőségeket is alaposan kielemeztük.

A hegyek mellett a napsütötte Toszkánát is becéloztuk, ahol felkerestük Máté Ferenc, egy kanadai-magyar író pincészetét, aki több mint húsz éve készít zseniális brunellókat Montalcino közelében.

Umbria és Toszkána határán találhatjuk a Castello di Reschio birtokot, amelyet egy magyar származású gróf vásárolt meg a kilencvenes években. Szerencsére a fia építészetet tanult, ezért az évtizedek során nemcsak a kastélyt, hanem a birtokon lévő házakat is felújították, méghozzá teljes összhangban a helyi stílussal. Egy délutánra Benedikt Bolza gróf vendégei voltunk, elmeséljük, milyen náluk a hangulat.

Jeff Koons különleges ember: az amerikai művész egyik szobra jelenleg a világ legdrágább alkotása élő művésztől. Münchenben egy asztalhoz ültünk vele, és alaposan kifaggattuk a terveiről és gondolatairól.

Elbeszélgetünk az év angol írójával, Richard Osmannel is arról, milyen érzés, hogy az első regényéből mindjárt Steven Spielberg forgat filmet.

Garaczi László és a friss Margó-díjas Halász Rita megírta nekünk, milyen volt a karantén alatt, Cserna-Szabó András pedig megosztotta velünk az igazi gulyás receptjét. És ha már finomságok: teszteltük Koppenhága legjobb éttermeit, a világ legjobbjának választott Nomától a három Michelin-csillagos Geraniumig.

És természetesen sok látványos én inspiráló tartalommal töltöttük meg a legfrissebb számunkat

 

Ausztria az új Alaszka, legalábbis abban az értelemben, hogy kipróbálhatjuk, milyen a huskys szánhúzás. Körbejártuk a legizgalmasabb szánhúzós kalandokat a szomszédban, és bemutatunk egy igazi huskysuttogót is.

Cakó Kinga eddigi pályájának talán legérettebb és legszofisztikáltabb szakaszában van. Legújabb kollekciójában, a Gaiában megvan minden, ami az ikonikus kollekciók ismertetőjegye: könnyed elegancia, finom nőiesség és időtlen stílusosság. Külön öröm, hogy ez a meseszép kollekció a Roadster oldalain debütál.

Megismerkedünk Erdei Gergővel is, aki a Guccit hagyta ott, hogy saját brandjét beindítsa Londonban.

224 oldalba ennél több is belefért, de nem szeretnénk lelőni minden meglepetést.

A Roadster a kezdetektől fogva elkötelezetten hitt abban, hogy a minőségi tartalom megtalálhatja saját olvasótáborát, és hogy létezik az a kör, amely kreatív gondolkodású, egyszerre kozmopolita és lokálpatrióta, és nyitott az új inspirációkra – vagyis olyan, mint azok az emberek, akik ezt a magazint készítik.

Noha az elmúlt több mint egy év tökéletesen alkalmas volt arra, hogy megtörje a hozzánk hasonló kalandorok lelkét, az új számunk egy hangos igen az életre, és mindarra, amit szeretünk benne.

Itt megrendelheted.

erdei gergő | cakó kinga | castello di reschio | izing róbert | nyomtatott kiadás

FOLYTASD EZZEL

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Párizs főpolgármestere nagy port kavaró bejelentést tett: szerinte minden orosz részt vehetne az olimpián

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram