Megint van egy olyan ajánlatunk, amin nem sokat kell gondolkodni

Eltelt újabb három hónap, a kései nyárból hirtelen tél közepe lett, de fagyoskodás helyett nézzük a helyzet jó oldalát: megjelent a legújabb Roadster magazin és vele együtt immáron szokás szerint egy remek előfizetői csomag.

Korábbi ígéretünkhöz híven ismét adunk valamit az éves előfizetés mellé; megint egy olyan dolgot, ami illik a Roadster világába és sok embert megmozgat – utóbbit vehetjük most szó szerint, mert kicsit menni kell érte, ráadásul csupán január 7-éig elérhető, tehát az ajánlat igencsak exkluzív és gyors döntést igényel!

A képzőművészetben jártas olvasók ebből a kevés információból talán sejthetik, hogy az utóbbi időszak egyik legnevesebb tárlatáról van szó: a Szépművészeti nagyszabású Pierre-Auguste Renoir-kiállításáról, amely a festő alakábrázolásait állítja a középpontba.

Portréfestőként Renoir érzékenyen rögzítette az arcok rezdüléseit, a tekintetek ragyogását, a ruhák tündöklését. Életképein a szereplők közötti hétköznapi, kedélyes interakciókat, a modern élet új jelenségeit örökítette meg. Aktjaiban a női test szépségét, a bőr selymes ragyogását ünnepelte. Képeit barátok, festőtársak, műkedvelők, családtagok népesítik be, akik így egy élettel teli, gondtalan, harmonikus világ részévé válnak. A kiállítás kronologikus, egyben tematikus elrendezésben, festményeken, grafikákon, szobrokon keresztül vizsgálja Renoir viszonyát a művészetét inspiráló modellekhez – olvasható az intézmény bemutatójában.

Roadster X Renoir

Az ajánlat tehát úgy szól: fizess elő most egy évre, mind a négy Roadster bookazine-ra, és előfizetésed mellé egy páros belépőjegyet kapsz a Szépművészeti Múzeum Renoir – A Festő és Modelljei kiállítására. (Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, a kiállítás 2024. január 7-éig látogatható).

Ilyen zord időben remek beltéri program kiállításra menni, az egyik leghíresebb impresszionista festő műveiben elmélyülni pedig aztán tényleg nem mindennapi lehetőség.

(Fotó: Getty Images)

 

 

roadster | nagy sztori | előfizetői | budapest | magazin

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom