Ruházat kiskamaszok számára

Egy 12 év feletti, kamaszodó kislány talán már nem is olyan kicsi. Pláne akkor, ha figyelembe vesszük, hogy sokszor bizony ilyenkorra már kialakult a saját ízlése, önálló elképzelése van a világról, és a véleményének is elég határozottan hangot tud adni. Ebben az életkorban a különböző ruhaneműk beszerzése már nem olyan egyszerű a gyerekek számára, gyakoriak a viták, egyet nem értések. Ha szeretnénk mindenki elégedettségére letudni a vásárlást, vonjuk be a kislányt is a ruhák beszerzésébe!

Ezekre lesz mindenképpen szüksége egy kiskamasznak

Mivel ebben az életkorban még sokat fejlődnek, nőnek a lányok, nem érdemes drága ruhákat vásárolni számukra. A kényelem és a minőség azonban fontos szempontok. A Felicity webshopban farmernadrág, pulóver, kardigán és minden egyéb ruhadarab is kapható, amelyre egy kislánynak csak szüksége lehet. A márkás darabok hibátlanok, ám másodkézből származnak, így az áruk abszolút megfizethető.

Az iskola megkezdése előtt szinte mindenki sort kerít egy nagybevásárlásra, ahol megtörténik az iskolai felszerelés és a szükséges ruhadarabok beszerzése. Néhány farmer, pulcsi, póló és kardigán elengedhetetlen az őszi sulikezdéshez. A tél beköszöntével melegebb, bélelt darabokat sem árt vásárolni. Fontos a topok, bugyik, zoknik megvétele is, hiszen ezeket minden nap hordani fogja a gyermek. És természetesen nem maradhat le a bevásárlólistáról a cipő sem.

Az iskolában mindenképp szükség lesz majd egy ünneplő szoknyára és blúzra, amihez megfelelő cipő is dukál. A tesiórákon általában pólót és nadrágot kérnek. Ezekből is érdemes minőségi, kényelmes darabokat választani, olyanokat, amelyek jól vezetik az izzadságot. A testnevelésórára is kell egy külön sportcipő, olyan, amely komfortos és bírja a strapát.

Simítsuk el a vitákat vásárlás közben!

Egy kamaszodó gyerek akarata sokszor nem azonos a szülei szándékával. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen ebben az életkorban ismerkedik a világgal, a határaival, és ilyenkor alakul ki a személyisége is. A vásárlás során gyakoriak lehetnek a viták, hiszen a felnőttek és a gyerekek ízlése igencsak különböző lehet.

Egyértelmű, hogy nem engedjük, hogy kihívó, feltűnő darabokat vásároljon a kislány. Pláne nem olyan ruházati termékeket, amiben könnyen megfázhat. Fontos azonban, hogy jól érezze magát a bőrében és olyan ruhában legyen, ami önbizalommal tölti el. Ezért a vásárlás során is érdemes kompromisszumot kötni, egy kicsit engedni neki, hiszen egy nagyon sérülékeny és mindenki számára kihívásokkal teli életkorban van egy 12-13 éves gyermek.

A kiegészítőkről se feledkezzünk el!

A ruhák mellett kiemelkedő szerep jut a kiegészítőknek is. Hiszen egy-egy jól kiválasztott darab még a legunalmasabb szetteket is képes különlegessé tenni. Ez az a terület, amelyben bátran engedhetünk a kislánynak. Hagyjuk, hagy válasszon olyan övet, táskát, ékszert, amilyet csak szeretne.

Ezzel ellensúlyozható a ruhaválasztás során esetlegesen érzett ellenszenve. És hát ki tudja? Az is elképzelhető, hogy a későbbiekben ő ad majd nekünk divattanácsokat.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mi minden jobb nyugaton?

Mi kell a tökéletes kikapcsolódáshoz?

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom