Close
Ruházat kiskamaszok számára

Ruházat kiskamaszok számára

Egy 12 év feletti, kamaszodó kislány talán már nem is olyan kicsi. Pláne akkor, ha figyelembe vesszük, hogy sokszor bizony ilyenkorra már kialakult a saját ízlése, önálló elképzelése van a világról, és a véleményének is elég határozottan hangot tud adni. Ebben az életkorban a különböző ruhaneműk beszerzése már nem olyan egyszerű a gyerekek számára, gyakoriak a viták, egyet nem értések. Ha szeretnénk mindenki elégedettségére letudni a vásárlást, vonjuk be a kislányt is a ruhák beszerzésébe!

Ezekre lesz mindenképpen szüksége egy kiskamasznak

Mivel ebben az életkorban még sokat fejlődnek, nőnek a lányok, nem érdemes drága ruhákat vásárolni számukra. A kényelem és a minőség azonban fontos szempontok. A Felicity webshopban farmernadrág, pulóver, kardigán és minden egyéb ruhadarab is kapható, amelyre egy kislánynak csak szüksége lehet. A márkás darabok hibátlanok, ám másodkézből származnak, így az áruk abszolút megfizethető.

Az iskola megkezdése előtt szinte mindenki sort kerít egy nagybevásárlásra, ahol megtörténik az iskolai felszerelés és a szükséges ruhadarabok beszerzése. Néhány farmer, pulcsi, póló és kardigán elengedhetetlen az őszi sulikezdéshez. A tél beköszöntével melegebb, bélelt darabokat sem árt vásárolni. Fontos a topok, bugyik, zoknik megvétele is, hiszen ezeket minden nap hordani fogja a gyermek. És természetesen nem maradhat le a bevásárlólistáról a cipő sem.

Az iskolában mindenképp szükség lesz majd egy ünneplő szoknyára és blúzra, amihez megfelelő cipő is dukál. A tesiórákon általában pólót és nadrágot kérnek. Ezekből is érdemes minőségi, kényelmes darabokat választani, olyanokat, amelyek jól vezetik az izzadságot. A testnevelésórára is kell egy külön sportcipő, olyan, amely komfortos és bírja a strapát.

Simítsuk el a vitákat vásárlás közben!

Egy kamaszodó gyerek akarata sokszor nem azonos a szülei szándékával. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen ebben az életkorban ismerkedik a világgal, a határaival, és ilyenkor alakul ki a személyisége is. A vásárlás során gyakoriak lehetnek a viták, hiszen a felnőttek és a gyerekek ízlése igencsak különböző lehet.

Egyértelmű, hogy nem engedjük, hogy kihívó, feltűnő darabokat vásároljon a kislány. Pláne nem olyan ruházati termékeket, amiben könnyen megfázhat. Fontos azonban, hogy jól érezze magát a bőrében és olyan ruhában legyen, ami önbizalommal tölti el. Ezért a vásárlás során is érdemes kompromisszumot kötni, egy kicsit engedni neki, hiszen egy nagyon sérülékeny és mindenki számára kihívásokkal teli életkorban van egy 12-13 éves gyermek.

A kiegészítőkről se feledkezzünk el!

A ruhák mellett kiemelkedő szerep jut a kiegészítőknek is. Hiszen egy-egy jól kiválasztott darab még a legunalmasabb szetteket is képes különlegessé tenni. Ez az a terület, amelyben bátran engedhetünk a kislánynak. Hagyjuk, hagy válasszon olyan övet, táskát, ékszert, amilyet csak szeretne.

Ezzel ellensúlyozható a ruhaválasztás során esetlegesen érzett ellenszenve. És hát ki tudja? Az is elképzelhető, hogy a későbbiekben ő ad majd nekünk divattanácsokat.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

5+1 szuper játék, amivel visszarepülhetsz a gyerekkorodba!

Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram