Close
Nemcsak a budapesti, hanem egy szomszédos nagyváros járatait is megritkítja a Ryanair

Nemcsak a budapesti, hanem egy szomszédos nagyváros járatait is megritkítja a Ryanair

A téli időszakot érinti a változás.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy az ír fapados légitársaság leállítja nyolc budapesti útonalát; Bordeaux, Bournemouth, Köln, Kaunas, Krakkó, Lappeenranta, Riga, és Torinó városáról van szó, ezek az úti célok már nincsenek is benne a téli menetrendben.

Az Airportal cikkéből pedig az derül ki, hogy több zágrábi útvonalát is megszünteti a Ryanair október végével.

A társaság így nem repít gépeket Pozsonyba, Szalonikibe és Malmöbe, pedig mindhárom útvonalon hetente két-két járat közlekedett volna – olvasható az Airportalon.

A bezárás indokait nem említette a cég.

Korábban megírtuk, hogy a Magyarországon is jelentős piaci részesedéssel rendelkező ír diszkont légitársaság közleményben szólította fel a kormányt, hogy töröljék el az extraprofit-adót, mivel az meglátásuk szerint elhibázott, később azt is, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter a közösségi oldalán jelentette be, hogy a Ryanair megtévesztette a fogyasztókat, ezért háromszázmillió forintra bírságolták. A legfrissebb hír pedig, hogy az üzemanyagárak emelkedése miatt a Ryanair többé nem fog nagyon olcsón forgalomba hozni repülőjegyeket .

(Forrás: Airportal, fotók: Unsplash)

megszüntetés | utazás | ritkítás | Zágráb | repülés

FOLYTASD EZZEL

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Ez várhat ránk az idén a horvát és osztrák sípályákon

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram