Saját fejlesztésű alkalmazást indít egy magyar étteremlánc

A járványügyi helyzet az egyik legnépszerűbb magyar étteremláncot is súlyosan érintette, amelyre a Padthai Wokbar elsőként a szektorban egy saját fejlesztésű applikáció elindításával is reagált.

A nyolc éttermet üzemeltető cég jelenleg három egysége folytatja üzemelést, és a házhoz szállítás mellett mostantól egyedi előrendelést is bevezetnek, aminek segítségével a kiszállítási területen kívül eső, vagy közelben lakó vendégeket is biztonságosan ki tudják szolgálni.

Az éttermi átvétel a fennmaradás egyik alternatívája

A hatályban lévő kormányrendelet értelmében a házhoz szállítás mellett az éttermi átvétel működőképes lehetőség, a szigorú szabályok csak azt írják elő, hogy nem tartózkodhat vendég az étteremben.

Az új fejlesztés nemcsak a vásárlók kényelmesebb kiszolgálását teszi lehetővé,

de sok esetben olcsóbb is lehet, hiszen nem kell kiszállítási díjat fizetni.

A Padthai Pick Up applikációval nincs más dolgunk, mint összeállítani a megvásárolni kívánt ételeket, majd beállítani, hogy milyen időpontra rendeljük. Az étterem látja, mikor megyünk érte, ezért várakoznunk sem kell – sőt, tervben van olyan fejlesztés is, hogy akár az autóból sem szükséges kiszállnunk –, fizetésünk pedig ugyanúgy érintésmentesen, bankkártyával történik, mint a házhoz szállítás során.

"A járványügyi helyzet kétségkívül felgyorsította a cselekvést a vendéglátásban. Az applikáció elkészítését ugyan normál piaci működés mellett is már egy ideje terveztük, hogy az ebédidőben kialakult sorbanállást csökkentsük, és gyors, kényelmes rendelést biztosítsunk a rohanó hétköznapokban. Most azonban a kialakult helyzetben még nagyobb hasznát vesszük, hiszen így még egy biztonságos csatornát tudunk nyitni a vendégeknek, illetve még egy lehetőség van a kezünkben a házhoz szállítás mellett, hogy minél több kollégának munkát tudjunk biztosítani" nyilatkozta Simon Gergely, a Padthai Wokbar egyik alapítója.

Ez is érdekelhet:

Új ételszállító szolgáltatással bővült a paletta, itt a Bolt Food

Megérkezett Budapestre a Bolt Food, vagyis a személyszállító alkalmazás új szolgáltatása, az ételrendelés.

(Fotók: Socially – Puskás Nóri)

applikáció | koronavírus | házhoz szállítás | wokbar | ételrendelés

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom