Close
Saját fejlesztésű alkalmazást indít egy magyar étteremlánc

Saját fejlesztésű alkalmazást indít egy magyar étteremlánc

A járványügyi helyzet az egyik legnépszerűbb magyar étteremláncot is súlyosan érintette, amelyre a Padthai Wokbar elsőként a szektorban egy saját fejlesztésű applikáció elindításával is reagált.

A nyolc éttermet üzemeltető cég jelenleg három egysége folytatja üzemelést, és a házhoz szállítás mellett mostantól egyedi előrendelést is bevezetnek, aminek segítségével a kiszállítási területen kívül eső, vagy közelben lakó vendégeket is biztonságosan ki tudják szolgálni.

Az éttermi átvétel a fennmaradás egyik alternatívája

A hatályban lévő kormányrendelet értelmében a házhoz szállítás mellett az éttermi átvétel működőképes lehetőség, a szigorú szabályok csak azt írják elő, hogy nem tartózkodhat vendég az étteremben.

Az új fejlesztés nemcsak a vásárlók kényelmesebb kiszolgálását teszi lehetővé,

de sok esetben olcsóbb is lehet, hiszen nem kell kiszállítási díjat fizetni.

A Padthai Pick Up applikációval nincs más dolgunk, mint összeállítani a megvásárolni kívánt ételeket, majd beállítani, hogy milyen időpontra rendeljük. Az étterem látja, mikor megyünk érte, ezért várakoznunk sem kell – sőt, tervben van olyan fejlesztés is, hogy akár az autóból sem szükséges kiszállnunk –, fizetésünk pedig ugyanúgy érintésmentesen, bankkártyával történik, mint a házhoz szállítás során.

“A járványügyi helyzet kétségkívül felgyorsította a cselekvést a vendéglátásban. Az applikáció elkészítését ugyan normál piaci működés mellett is már egy ideje terveztük, hogy az ebédidőben kialakult sorbanállást csökkentsük, és gyors, kényelmes rendelést biztosítsunk a rohanó hétköznapokban. Most azonban a kialakult helyzetben még nagyobb hasznát vesszük, hiszen így még egy biztonságos csatornát tudunk nyitni a vendégeknek, illetve még egy lehetőség van a kezünkben a házhoz szállítás mellett, hogy minél több kollégának munkát tudjunk biztosítani” nyilatkozta Simon Gergely, a Padthai Wokbar egyik alapítója.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Socially – Puskás Nóri)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom