Close
Saját sivatagot is kapott ez a csodálatos Beverly Hills-i villa

Saját sivatagot is kapott ez a csodálatos Beverly Hills-i villa

Szimplán egy medence már túl mainstream.

Kalifornia domboldalán fekszik ez a betondomináns ház, amely eredetileg 2006-ban épült, de most kapott egy alagsori home office kiegészítést, sejthetően a járványhelyzet okán. Az épületet és a kiegészítését is Gerhard Heusch építész saját maga számára tervezte, a házban pedig minden a tulajdonos kényelmét szolgálja:

csodás medence, megejtően szép környezet, természetközeliség és stílusosság. És egy kis saját sivatag.

Az otthon idén 139 négyzetméterrel bővült ki egy betonirodával, az amúgy elég mélyen fekvő helyiség pedig üvegajtókon és tetőtéri ablakon keresztül kap napfényt. Az irodához egy nappali és egy fürdőszoba is csatlakozik, a látszóbeton pedig nyers, hűvös érzetet ad a nagyvonalú bővítménynek.

Az építész a természetet minden lehetséges módon az otthonába akarta csalogatni, így az egyik szinten egyfajta homokos-sivatagos pavilonrészt is kialakítottak – ha épp a medencéből némi Szahara-érzettel szeretnénk megszárítkozni. Vagány otthon lett, szívesen home office-olnánk itt.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a békés ház, amelyet nyugdíjas szüleinek tervezett az építész, ez a meghitt és stílusos wyomingi otthon, ahová már ma beköltöznénk, ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom