Close
Saját sivatagot is kapott ez a csodálatos Beverly Hills-i villa

Saját sivatagot is kapott ez a csodálatos Beverly Hills-i villa

Szimplán egy medence már túl mainstream.

Kalifornia domboldalán fekszik ez a betondomináns ház, amely eredetileg 2006-ban épült, de most kapott egy alagsori home office kiegészítést, sejthetően a járványhelyzet okán. Az épületet és a kiegészítését is Gerhard Heusch építész saját maga számára tervezte, a házban pedig minden a tulajdonos kényelmét szolgálja:

csodás medence, megejtően szép környezet, természetközeliség és stílusosság. És egy kis saját sivatag.

Az otthon idén 139 négyzetméterrel bővült ki egy betonirodával, az amúgy elég mélyen fekvő helyiség pedig üvegajtókon és tetőtéri ablakon keresztül kap napfényt. Az irodához egy nappali és egy fürdőszoba is csatlakozik, a látszóbeton pedig nyers, hűvös érzetet ad a nagyvonalú bővítménynek.

Az építész a természetet minden lehetséges módon az otthonába akarta csalogatni, így az egyik szinten egyfajta homokos-sivatagos pavilonrészt is kialakítottak – ha épp a medencéből némi Szahara-érzettel szeretnénk megszárítkozni. Vagány otthon lett, szívesen home office-olnánk itt.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a békés ház, amelyet nyugdíjas szüleinek tervezett az építész, ez a meghitt és stílusos wyomingi otthon, ahová már ma beköltöznénk, ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

beton | iroda | luxus | természet | medence

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram