Elképesztő fotók készültek idén a sarki fényről

Ebben az évben is kiosztották a legjobb fotókért járó díjat a Northern Lights Photographer of the Year versenyén.

Az aurora borealis, vagyis a sarki fény a világ egyik legcsodálatosabb természeti jelensége, amelyet Izlandtól Ausztrálián át egészen Magyarországig megcsodálhatunk. Természet- és asztrofotósok százai vadásznak az égi játékra, hogy aztán évről évre egy különleges, tematikus fotóversenyen méressék meg magukat.

Az idei nyertesek között vannak Norvégiában, Új-Zélandon, Olaszországban és az Egyesült Királyságban készült felvételek is.

Mutatjuk a kedvenceinket!

Fotó: Alex Wides
Fotó: Virgil Reglioni
Fotó: Giulio Cobianchi
Fotó: Vincent Beudez
Fotó: Mathew Browne
Fotó: Frøydis Dalheim
Fotó: Kat Lawman
Fotó: Filip Hrebenda
Fotó: Laura Oppelt
Fotó: Josh Beames

 

(Forrás: TimeOut, fotók: Northern Lights Photographer of the Year, 2023.)

fény | fotóverseny | aurora borealis | sarki

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom