Close
Korda Györgyékkel nézheted a szélben lobogó szélzsákot – És aztán el is repülhetsz velük!

Korda Györgyékkel nézheted a szélben lobogó szélzsákot – És aztán el is repülhetsz velük!

Repülni hív a magas ég.

Július 26-án egyedülálló élményben lehet részed: ismét felszáll az országjáró Budapest–Budapest járat együttműködésben a Smartwings légitársasággal és az Aeroparkkal, de ez még korántsem minden.

Az ország legszebb tájai felett elhaladó, felejthetetlen sétarepülés egy Boeing 737–800-assal történik – Korda György és Balázs Klári társaságában!

És ez még mindig fokozható, mert Gyuri bácsi régóta dédelgetett álma is valóra válik: a Reptér című örökzöld slágerének dallama is felcsendül a repülőgép fedélzetén! A jól ismert muzsikát dúdolva gyönyörködhetsz madártávlatból a Dunakanyar, a Balaton, a Bakony és Budapest egyedülálló látképeiben.

A kihagyhatatlan programra itt lehet jegyet vásárolni.

Mi is megírtuk, hogy újraforgatta Korda György Reptér című dalának negyvenéves videóklipjét a Budapest Airport. Az utazás izgalmait, a repülés hangulatát, a nagy találkozásokat és önfeledt mosolyokat felidéző ikonikus dal a már jól ismert helyszínek mellett a megújult repülőtéri környezetbe is betekintést enged.

(Forrás: Budapest Airport Facebook-oldala, fotók: bud.hu, Getty Images)

program | utazás | repülés | reptér | korda györgy

FOLYTASD EZZEL

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram