Close
Korda Györgyékkel nézheted a szélben lobogó szélzsákot – És aztán el is repülhetsz velük!

Korda Györgyékkel nézheted a szélben lobogó szélzsákot – És aztán el is repülhetsz velük!

Repülni hív a magas ég.

Július 26-án egyedülálló élményben lehet részed: ismét felszáll az országjáró Budapest–Budapest járat együttműködésben a Smartwings légitársasággal és az Aeroparkkal, de ez még korántsem minden.

Az ország legszebb tájai felett elhaladó, felejthetetlen sétarepülés egy Boeing 737–800-assal történik – Korda György és Balázs Klári társaságában!

És ez még mindig fokozható, mert Gyuri bácsi régóta dédelgetett álma is valóra válik: a Reptér című örökzöld slágerének dallama is felcsendül a repülőgép fedélzetén! A jól ismert muzsikát dúdolva gyönyörködhetsz madártávlatból a Dunakanyar, a Balaton, a Bakony és Budapest egyedülálló látképeiben.

A kihagyhatatlan programra itt lehet jegyet vásárolni.

Mi is megírtuk, hogy újraforgatta Korda György Reptér című dalának negyvenéves videóklipjét a Budapest Airport. Az utazás izgalmait, a repülés hangulatát, a nagy találkozásokat és önfeledt mosolyokat felidéző ikonikus dal a már jól ismert helyszínek mellett a megújult repülőtéri környezetbe is betekintést enged.

(Forrás: Budapest Airport Facebook-oldala, fotók: bud.hu, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján
Péntektől egy hatalmas vízió részesei lehetnek a budapestiek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom