Close
Elindult egy remek dizájnwebshop

Elindult egy remek dizájnwebshop

A harminc éve indult vállalkozás most online vásártérrel erősít. Hello, Solinfo Webshop!

A dizájn szerelmeseinek nem kell bemutatni a Solinfot. A harminc évvel ezelőtt indult vállalkozás mára A dizájnközpont Budapesten. A Solinfo az utóbbi években megkerülhetetlen kiindulópontja lett a beszerzésnek a téma iránt érdeklődő vásárlók, a belsőépítészek, lakberendezők körében, ugyanis közel négyszáz high-end márkát képvisel Magyarországon.

Kínálatukban a professzionális világítástechnikai berendezések mellett pedig régóta már a bútorok és a lakáskiegészítők is megtalálhatók. A Solinfo a világ vezető dizájnmárkáival karöltve olyan választékot vonultat fel, amely nemzetközi szinten is egyedülálló.

Főhadiszállásuk a Wesselényi utcában található, ahol a Molteni Flagship Store, a Vitra Concept Store és a Solinfo Shop kínálatában olyan nagynevű márkák találhatók, mint a Tom Dixon, a Native Union, a Broste Copenhagen, a Hübsch, a Klippan, a Design Letters, a HAY, az Ibride vagy akár az Eldvarm.

Néhány kattintásra vagy a legszebb dizájndaraboktól!

A Solinfo munkatársai olyan termékismerettel rendelkeznek, mint kevesen a hazai szakemberek közül. Folyamatosan járják a világ összes lakberendezési kiállítását, ismerik a trendeket, átlátják a lakberendezésben zajló folyamatokat, sok gyártó tervezőivel személyes, jó kapcsolatot ápolnak.

A tavalyi évben a Solinfo szakértői különösen nagy gondot fordítottak arra, hogy a kínálatot minél jobban kiszélesítsék, így 2020 februárjában elstartolhatott webshopjuk.

Mostantól már nem kell a Wesselényi utcáig mennünk, hogy a Solinfo által felkutatott és gondosan szelektált high-end dizájn lakáskiegészítőket megtekintsük. Webshopjuk legújabb, virtuális üzlethelyiségük, mely lehetővé teszi, hogy dizájntermékeket vásároljunk, függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk. A webshopban elérhető az összes olyan lakberendezési kiegészítő, mely a Solinfo üzleteiben is megtalálható: lámpák, tükrök, vázák és egyéb dekorációs elemek.

 

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom