Close
Zajszűrő fejhallgatóval lepett meg minket a Porsche és a KEF

Zajszűrő fejhallgatóval lepett meg minket a Porsche és a KEF

A hangfalairól és a kultikus járgányairól ismert két óriás együttműködésének legújabb terméke egy letisztult formájú, élőzenés hangminőséget nyújtó fejhallgató lett.

Ha a Porsche Design valaminek nekikezd, annak általában izgalmas végeredménye születik. Gondoljunk csak a 911-es duplakipufogóját imitáló vezeték nélküli hangszórójukra, vagy a sebesség inspirálta, minimál dizájnú okostelefonjukra.

Most a hanghordozóról ismertté vált Kent Engineering & Foundryval, azaz a KEF-fel együttműködve egy wireless fejhallgatóval simogatja a fülünket olyan hatást keltve, mintha élőben szólna a muzsika.

Utóbbit nyugodtan vehetjük szó szerint, ugyanis a speciálisan hangolt Space One aktív zajcsökkentő technológiával készült, tehát úgy szűri ki az oda nem illő hanghatásokat, hogy az nem megy a minőségi, kristálytiszta hangélmény rovására.

A zajcsökkentő folyamatos használata esetén ugyan valamivel kevesebb az akkumulátor töltés nélküli üzemideje, de harminc órát így is képes kibírni (a zajkioltás kikapcsolásával természetesen utóbbi könnyedén növelhető).

Öntött alumíniumból készítették a negyven mm-es meghajtókkal felszerelt kifinomult és elegáns készüléket, amely homokfúvott titánfestésen is átesett, a párnázott műbőr fülkagylókat pedig memóriahabbal töltötték meg.

Puhaságának köszönhetően a hosszú utazások alatt sem nyomja el a fülünket, és az izzadtság kellemetlen tüneteitől sem kell tartanunk.

A vezeték nélküli kapcsolatért az aptX Bluetooth 4.1-es modult terheli a felelősség, maga az eszköz vezérlése a külső részeken elhelyezett gombokon keresztül történik, szükség esetén hívásokat is fogadhatunk, illetve kezdeményezhetünk vele.

A könnyedén tisztítható és tárolható Space One háromszáz fontért vihető haza.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: trustedreviews.com)

zajszűrő | Space One | bluetooth | KEF | zene

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram