Close
Zajszűrő fejhallgatóval lepett meg minket a Porsche és a KEF

Zajszűrő fejhallgatóval lepett meg minket a Porsche és a KEF

A hangfalairól és a kultikus járgányairól ismert két óriás együttműködésének legújabb terméke egy letisztult formájú, élőzenés hangminőséget nyújtó fejhallgató lett.

Ha a Porsche Design valaminek nekikezd, annak általában izgalmas végeredménye születik. Gondoljunk csak a 911-es duplakipufogóját imitáló vezeték nélküli hangszórójukra, vagy a sebesség inspirálta, minimál dizájnú okostelefonjukra.

Most a hanghordozóról ismertté vált Kent Engineering & Foundryval, azaz a KEF-fel együttműködve egy wireless fejhallgatóval simogatja a fülünket olyan hatást keltve, mintha élőben szólna a muzsika.

Utóbbit nyugodtan vehetjük szó szerint, ugyanis a speciálisan hangolt Space One aktív zajcsökkentő technológiával készült, tehát úgy szűri ki az oda nem illő hanghatásokat, hogy az nem megy a minőségi, kristálytiszta hangélmény rovására.

A zajcsökkentő folyamatos használata esetén ugyan valamivel kevesebb az akkumulátor töltés nélküli üzemideje, de harminc órát így is képes kibírni (a zajkioltás kikapcsolásával természetesen utóbbi könnyedén növelhető).

Öntött alumíniumból készítették a negyven mm-es meghajtókkal felszerelt kifinomult és elegáns készüléket, amely homokfúvott titánfestésen is átesett, a párnázott műbőr fülkagylókat pedig memóriahabbal töltötték meg.

Puhaságának köszönhetően a hosszú utazások alatt sem nyomja el a fülünket, és az izzadtság kellemetlen tüneteitől sem kell tartanunk.

A vezeték nélküli kapcsolatért az aptX Bluetooth 4.1-es modult terheli a felelősség, maga az eszköz vezérlése a külső részeken elhelyezett gombokon keresztül történik, szükség esetén hívásokat is fogadhatunk, illetve kezdeményezhetünk vele.

A könnyedén tisztítható és tárolható Space One háromszáz fontért vihető haza.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: trustedreviews.com)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom