Több okból is örülünk a tavasznak, a Spago új menüje az egyik

Mondhatjuk, Wolfgang Puck és a hozzá köthető Spago berúgta Budapest gasztroajtaját, hiszen az osztrák származású legenda Matild Palotában működő étterme hamar az ország legjobbjai közé katapultált, plusz tavaly tavasszal hollywoodi sztárok sora áradozott a menüjéről. Most újabb hír jött a patinás étteremről, ugyanis debütált a legújabb étlapjuk.

Az ételek, a kiszolgálás és a stílus terén egyaránt trendteremtő Spagónál is minden bizonnyal nagyon várták már a tavaszt, hiszen a téli alapanyag-nihil után ilyenkor tud igazán újra kibontakozni a konyhában Szántó István executive séf és csapata.

Néhány, ízlelőbimbóra komoly hatást gyakoroló fotón gyorsan be is mutatjuk, miket alkottak.

Édesburgonya leves
Serpenyőben pirított fésűkagyló
Vajjal sült szarvasfilé
Sajt Fondue Agnolotti
Wellington bélszín (két főre)
Wellington bélszín (két főre)
Sült céklasaláta
Kacsamáj trió
Sült homár

Az új étlapra történő átállást Tetsu Yahagi, a Wolfgang Puck Fine Dining Group corporate chefje a Spago Budapest séfjével, Szántó Istvánnal közösen vezényelte le. A menü tele van klasszikusokkal, amiket a Spagóra jellemző kompromisszummentesen magas színvonalon késztenek el. A fogásokat úgy állították össze, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, legyen az hús- vagy seafood-imádó, vega, az olasz-, a francia-, vagy az ázsiai konyha szerelmese. Az egyik signature fogás a Beef Wellington lett, de mi imádtuk a könnyű és intenzív ízű agnolottikat is!

(Fotók: Spago Budapest)

budapest | tavaszi menü | tetsu yahagi | étterem | szántó istván

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom