Mi lenne, ha idén Széll Tamás és Szulló Szabina karácsonyi menüjét választanánk? Mutatjuk.
A Michelin-kalauz Bib Gourmand minősítéssel rendelkező Stand25 Bisztró egy igazi örömkonyha a Hold utcai piacon, mely a nyitása óta már számtalanszor bizonyította, minőségben és alapanyagban nem ismer tréfát. Így készülnek a karácsonyi menüre is, ahol szintén bátran nyúlnak hozzá a klasszikus fogásokhoz, csak úgy, mint az étteremben magában, ahol a legendás rakott krumpli és a gulyásleves is megtalálható a kínálatban.
A rendelhető ételek a következők:
Kacsamájterrine lilahagyma-lekvárral (összesen kb. 20 dkg) / 6900 Ft
Halászlé pontyfilével, tejjel (összesen kb. 0,6 l) / 5800 Ft
Töltött káposzta (összesen 4 gombóc), enyhén füstölt oldalassal / 5800 Ft
Kacsacomb lilakáposztával / 5900 Ft
Minden adag két személyre szánt porciót jelent, tehát az ételek csak párosával vihetők el, így a megadott árak is két főre vonatkoznak. A rendelés csak a teljes összeg kifizetése után válik biztossá, nem elég lefoglalni a kívánt csomagot. A kifizetésre a Stand 25 bisztróban van lehetőség, melyet november 23. és december 18. között kell leadni. A megrendelt ételeket december 24-én 9:00-12:00 között lehet majd átvenni a Stand Étteremben a megfelelő allergénes táblázattal és instrukciókkal csatolva.
A Stand25-öt a fa alá betenni nem lehet, de a karácsonyi asztalon elfér. Aki ki szeretné próbálni, milyen, ha a Széll–Szulló páros főzi az ünnepi vacsorát, annak ennél nem kellhet jobb alkalom!
karácsony | széll tamás | szulló szabina | stand25
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!