Close
Alig bírjuk elhinni, mit műveltek ezzel a budapesti ingatlannal

Alig bírjuk elhinni, mit műveltek ezzel a budapesti ingatlannal

Csap Viktorék egy újabb budapesti panelt szedtek rendbe, a kihívás ezúttal nagyobb volt – hiszen nemcsak lakásfelújítás történt, hanem időutazás, rendszerugrás: a hatvanas-hetvenes szockom valóságából megérkeztünk ugyanis a modern Budapestre.

A Studio Arkitekter emberei a renoválás során megtisztították a falakat, hogy a mostanában oly divatos látszóbetont életre keltsék a panellakásban, hiszen az építőelemek itt eleve tömör vasbetonból készültek.

Ilyen volt a lakás a ráncba szedés előtt

A falak lecsupaszítása után előbújt téli álmából a szürkés, lyukacsos szerkezet, amelyet a nappali és a hálószoba mennyezetén is meghagytak egyfajta oázisként – ez pedig a csüngő lámpáknak olyan, mint frissen nyíló virágnak a termőföld.

A Studio Arkitekter-portrénkat itt olvashatod:

A megrendelők bár szerettek volna korszerű, a környezethez képest rendhagyó megoldásokat, amelyek elfeledtetik a panelházak sivárságát, ahhoz ragaszkodtak, hogy az enteriőrben a fehér maradjon a domináns.

Csap Viktor ugyanakkor a lakók által fontolgatott, markáns piros, illetve fekete helyett egy elegánsabbat és melegebbet választott, az amerikai dió barnáját

– amely gyönyörűen bolondítja meg a lakást, és töri meg a fehér dominanciát, legyen szó a bútorokról, az ajtófélfákról, a konyhaszekrényből elővarázsolható pultról vagy a nagyon hangulatos erkélyről.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Behance)

dizájn | magyarország | enteriőr | budapest | belsőépítészet

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom