Alig bírjuk elhinni, mit műveltek ezzel a budapesti ingatlannal

Csap Viktorék egy újabb budapesti panelt szedtek rendbe, a kihívás ezúttal nagyobb volt – hiszen nemcsak lakásfelújítás történt, hanem időutazás, rendszerugrás: a hatvanas-hetvenes szockom valóságából megérkeztünk ugyanis a modern Budapestre.

A Studio Arkitekter emberei a renoválás során megtisztították a falakat, hogy a mostanában oly divatos látszóbetont életre keltsék a panellakásban, hiszen az építőelemek itt eleve tömör vasbetonból készültek.

Ilyen volt a lakás a ráncba szedés előtt

A falak lecsupaszítása után előbújt téli álmából a szürkés, lyukacsos szerkezet, amelyet a nappali és a hálószoba mennyezetén is meghagytak egyfajta oázisként – ez pedig a csüngő lámpáknak olyan, mint frissen nyíló virágnak a termőföld.

A Studio Arkitekter-portrénkat itt olvashatod:

Azt beszélik, ők csinálják a legmenőbb lakásokat Magyarországon

Hamar a hazai dizájnszakma élmezőnyébe katapultálta magát az egyedülálló enteriőrdizájnnal foglalkozó budapesti stúdió.

A megrendelők bár szerettek volna korszerű, a környezethez képest rendhagyó megoldásokat, amelyek elfeledtetik a panelházak sivárságát, ahhoz ragaszkodtak, hogy az enteriőrben a fehér maradjon a domináns.

Csap Viktor ugyanakkor a lakók által fontolgatott, markáns piros, illetve fekete helyett egy elegánsabbat és melegebbet választott, az amerikai dió barnáját

– amely gyönyörűen bolondítja meg a lakást, és töri meg a fehér dominanciát, legyen szó a bútorokról, az ajtófélfákról, a konyhaszekrényből elővarázsolható pultról vagy a nagyon hangulatos erkélyről.

Ez is érdekelhet:

Új-Zéland ékköve, Bay of Islands a júniusi télen is magához szólítja a kalandorokat

Még a szendergő Visnu sem tudna szebbet alkotni a teremtő álma során.

(Forrás: Behance)

budapest | studio arkitekter | csap viktor | lakberendezés | enteriőr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom