Ezzel a fantasztikus szaunával végig lehet hajózni a stockholmi szigetvilágon

Zseniális szaunatutaj született, amire egy szál törölközőben azonnal felpattannánk, és nem is szállnánk le róla tavaszig.

A svéd Sandellsandberg stúdió készített el egy csodálatos, vízen lebegő szaunát, melyet kifejezetten arra terveztek, hogy végig lehessen csorogni rajta Stockholm páratlan szépségű szigetvilágán. A Big Branzino névre hallgató szauna egy acél katamarán aljon áll, teteje távolról egészen íj alakú, középen pedig egy üveg- és fafalú, pazar szauna foglal helyet.

A megrendelő egy egészen kivételes, lebegő szaunaélményre vágyott, a tervezők pedig maradéktalanul teljesítették is a kérést egy meglepő, elegáns és stílusos szaunatutaj képében.

Hogy a lehető legjobban beleolvadjon a tájba, a Big Branzino természetes fenyőburkolatot kapott, két oldalról pedig üvegfalakon lehet gyönyörködni a varázslatos tájban a vízen lebegés és szaunában izzadás között.

A szaunatutajon a szaunán és a kandalló melletti ücsörgős részen túl két apróbb helyiséget is kialakítottak, egy fürdőt és egy mellékhelyiséget, a tetőn pedig apró panorámateraszt.

A belső borítás meghitt, vörös cédrus; ebből készült az a doboz is, ahonnan a hajót irányítani lehet. Maximum öt mérfölddel lehet vele haladni és egyelőre két napot bír el.

Elhajóznánk vele a tavaszba, nagyon is.

(Fotók: Filip Gänström)

szaunatutaj | tutaj | svéd | stockholm | szauna

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom