Szenesített teakfa borítja ezt a lenyűgöző Costa Rica-i villát

A ház és a kilátás kettőse egy szempillantás alatt megbabonáz. Kicsit párás lett a szemünk.

A Studio Saxe építészirodának jár a vastaps ezért a nagyvonalú villáért Nosarában, Costa Ricán. A kétemeletes családi ház a Csendes-óceánra, a dzsungelre és a hegyekre tekint egy dombtetőről, amit az óriási teraszok bármelyikéről lehet élvezni. Nem kicsit gyönyörű.

A házat szenesített teakfaburkolattal fedték az építészek, hogy harmonizáljon a környezettel, valamint a teraszokat üvegkorláttal alakították ki, melyek áttetszőségük révén szintén beleolvadnak a természetbe.

Az 515 négyzetméteres villa tágas, ízléses, elegáns és stílusos: minden szempontból nagyon jó esztétikai látásmóddal rendezték be a tereket, valamint passzív megoldásokat is találunk a házban az energiatakarékosság jegyében. De valljuk be, ezek – az amúgy nagyon fontos – részletek eltörpülnek a vizuálisan lehengerlő végeredmény mellett.

Nehéz szívvel, de valahogy eléldegélnénk itt.

Ez is érdekelhet:

A luxus Bolíviában ezentúl ötvennégy méter hosszú

Betonfal takarja el, hogy aztán belül csak ámulj és bámulj.

(Fotók: Andreas Garcia Lachner

elegáns | passzívház | luxusvilla | stílusos | óceán

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom