Close
Erzsébet királynő palotájából föld alatti alagút vezet egy közeli Martini-bárhoz

Erzsébet királynő palotájából föld alatti alagút vezet egy közeli Martini-bárhoz

Anglia királynőjének lenni számos előnnyel jár – és egy új pletyka szerint a sorban szerepel egy föld alatti alagút is, amely II. Erzsébet egyik palotájából London talán legcsodálatosabb koktélbárjába vezet.

Richard Eden, a Daily Mail brit lap királyi családdal foglalkozó szerkesztője nemrégiben a Twitteren tett közzé egy meglehetősen érdekes bejegyzést Eugénia hercegnő férjével, Jack Brooksbankkel folytatott beszélgetéséről.

Brooksbank azt állította, van egy alagút a Szent Jakab palota és a Dukes Hotel bárja között, ahová így a királyi család tagjai bármikor diszkréten besétálhatnak egy tizenhét fontos Martinira.

Ugyan a Szent Jakab palota nem volt hivatalos királyi rezidencia azóta, hogy Viktória királynő a Buckingham Palotába költözött a 19. században, ma is napi használatban van. Úgy tudni, irodaként és ünnepélyes események helyszíneként kap feladatot.

Arról azonban már nem szólnak a pletykák, hogy milyen gyakran haladnak át a királyi család tagjai ezen a titkos alagúton.

A Martini egy viszonylag könnyen elkészíthető koktél, amit otthoni körülmények között is előállíthatunk. Összeállításunkban pedig további olyan receptek is megtalálhatók, amelyek fejedelmi italok lehetnek egy hosszú nap után.

(Forrás: Food & Wine, fotók: Getty Images)

szent jakab palota | palota | martini | london | II. Erzsébet

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram