Beköltözik a Sziget Buda titkos kertjébe

Ha augusztus, akkor Sziget. Ami idén nyáron – ha csak egy rövid időre is –, de beköltözik a Majomhoz kertjébe augusztus 4. és 8. között.  A Garden of Freedom-nak keresztelt esemény elhozza a Városmajorba hazánk legnagyobb fesztiváljának hangulatát.

Mióta az eszünket tudjuk, az augusztus a szabadságról, a Sziget Fesztiválról szól. Sajnos ahogy tavaly, idén sem élvezhetjük a nagyszínpados estéket, de egy pici fesztiválhangulatot elhoz nekünk a Majomhoz.

A négy nap alatt megidézik K-híd hangulatát, a vödrös italok mámorát. A Szigeten már kultikussá vált 18 órától kezdődő programok – a Majomhoz kiadásában – is felpörgetik a vendégeket: lesz többek között táncelőadás, vízipisztolyos buli és kutyás program. A Love Revolution szellemében házasságkötő sátorban mondhatjuk ki a boldogító igent, hétvégén pedig dizájnvásáré a terep a Városmajor hűs lombjai között.

A Szitizenek legjobb történetei is meglepetéseket rejtenek, melyeket minden este élőzene kíséretében fedezhetünk fel együtt Buda egyik kedvenc közösségi kertjében.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt tértünk be legutóbb – hivatalból – Majomhoz. A napokban újfent tettünk egy nyári sétát a Városmajor zöldjében, hogy utána ismét belessünk a lombok között megbújó titkos kertbe.

(Fotók: Kiss Bálint / Socially)

a majomhoz | program | kert | fesztivál | sziget

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom